Városlista
2023. október 3, kedd - Helga

Hírek

2023. Augusztus 29. 09:15, kedd | Bulvár
Forrás: Ügyészség

Kitépett egy közlekedési táblát és azzal súlyzózott

Kitépett egy közlekedési táblát és azzal súlyzózott

Kitépte a közlekedési táblát, kisétált vele az úttestre, ott akadályozta a forgalmat, majd miután visszatért a járdára a táblával súlyzózni kezdett

– a Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség most vádat emelt a férfi ellen, aki 2021 tavaszán, egy X. kerületi körforgalomnál, bódult állapotban végezte a rendhagyó testedzést.

A vád szerint a vádlott ezután néhány hónappal később, akkor ittasan, kővel dobta be egy villamos szélvédőjét. A rongálás miatt a villamosforgalom majdnem két órán keresztül szünetelt, ami mintegy 2000 utas utazását érintette, tíz pótlóbuszt kellett beállítani.

Az ügyészség – többek között – közérdekű üzem működése megzavarásának bűntette miatt végrehajtandó börtönbüntetést indítványozott a férfival szemben.

Címkék: ügyészségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 03. 07:38, kedd | Bulvár

Engedély nélkül működött a hétvégén leégett spanyol diszkó, ahol meghalt 13 ember

Nem volt működési engedélye annak a diszkónak, ahol a hétvégén 13 ember tűzben életét vesztette - közölte Antonio Navarro, a délkelet-spanyolországi Murcia alpolgármestere hétfőn sajtótájékoztatón.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Kútból mentettek ki egy macskát az ajkai tűzoltók

Kislődön lődörgött, aztán pórul járt Carlos, a kandúr.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Annyira berúgott a zalai vasutas, hogy leállt miatta a vonatközlekedés

Vádat emeltek egy forgalmista ellen, aki az egyik zalai vasútállomáson tavaly karácsonykor annyira lerészegedett, majd elaludt, hogy leállt miatta a vasúti közlekedés - közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb