Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Május 01. 08:16, szerda | Helyi
Forrás: KEMRFK

Kitüntetett dorogi és nyergesi rendőrök

Kitüntetett dorogi és nyergesi rendőrök

Elismeréseket adott át a megyei kapitányság a Rendőrség Napja alkalmából kedden. A főkapitány mindemellett több egyenruhást is előléptetett. Köztük dorogi és nyergesújfalui rendőr is kitüntetést kapott.

Elismeréseket adott át a Rendőrség Napja, április 24-e alkalmából Reinhoffer Csaba ezredes, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott főkapitánya kedden a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője a Rendőrség Napja, Április 24-e alkalmából kiemelkedő szolgálatteljesítésének elismeréséül soron kívül előléptette nyugalmazott főtörzszászlóssá Balázs Mihály nyugalmazott törzszászlóst, a Tatabányai Rendőrkapitányság volt körzeti megbízottját.

Komárom-Esztergom megye rendőrfőkapitánya hosszabb ideje végzett kiemelkedő szolgálatteljesítésének elismeréséül soron kívül előléptette rendőr törzszászlóssá Senkár János Ferenc zászlóst, a Rendészeti Igazgatóság, Ügyeleti Osztály ügyeletesét; rendőr zászlóssá Pintér Tibor főtörzsőrmestert, a Komáromi Rendőrkapitányság, Rendészeti Osztály, Rendőrőrs Ács-Bábolna körzeti megbízottját és Sirmer Zoltán főtörzsőrmestert, az Oroszlányi Rendőrkapitányság, Rendészeti Osztály, Körzeti Megbízotti Alosztály körzeti megbízottját. Fizetési fokozatba előre sorolta Ládonyi Zsolt törzszászlóst, az Esztergomi Rendőrkapitányság, Rendőrőrs Nyergesújfalu nyomozóját.

Komárom-Esztergom megye rendőrfőkapitánya emléktárgy elismerésben részesítette Nagy Lászlót, a Földi Imre Sportcsarnok vezetőjét az április 26-án megrendezett Közbiztonsági Nap szervezésében és lebonyolításában vállalt kiemelkedő szerepéért, valamint a 24 óra napilap szerkesztőségét, mint a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság 2012- es médiapartnerét a rendőrség, a rendőri munka eredményeinek bemutatásáért, a lakosság szubjektív biztonságérzetének fokozása érdekében tett kimagasló munkájáért.

Hoffman Sándor, az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. Győri ellenőrzési vezetője szabálytalan gázvételezés feltárása, megszüntetése érdekében végrehajtott rendőri intézkedés elismeréseként jutalomban részesítette Nagy Péter István törzsőrmestert, a Dorogi Rendőrkapitányság járőrvezetőjét és Gyügyei Krisztián őrmestert, a Dorogi Rendőrkapitányság járőrét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.