Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2024. Augusztus 27. 06:00, kedd | Sport
Forrás: MTI

Kl-selejtező - A paksi visszavágó előtt edzőt váltott a Mladá Boleslav

Kl-selejtező - A paksi visszavágó előtt edzőt váltott a Mladá Boleslav

A csütörtöki magyarországi visszavágó előtt edzőt váltott a Mladá Boleslav, amely a Paksi FC ellenfele a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének negyedik, utolsó fordulójában.

A két együttes múlt csütörtökön mérkőzött meg Csehországban, a Paks egygólos hátrányból fordítva a hajrában 2-1-es vezetésre tett szert, ám a házigazda a 97. percben kiharcolta a döntetlent. A cseh pontvadászatban viszont nem rajtolt fényesen a klub, két győzelme mellett háromszor is kikapott, hat pontjával 11. a 16 csapatos élvonalban. David Holobuek vezetőedző - az egyesület honlapjának híradása szerint - közös megegyezéssel távozott, a helyét a svéd Andreas Brännström vette át, aki legutóbb az AIK-t irányította hazájában.

A Paks-Mladá Boleslav találkozó csütörtökön 19 órakor kezdődik, a visszavágót az M4 Sport közvetíti.

Címkék: konferencia liga, paks

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 27. 07:47, péntek | Sport

Férfi kézilabda BL - Bodó bombagóljával nyert a Szeged

A Szeged házigazdaként 33-32-re legyőzte csütörtökön a francia HBC Nantes csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában.

2024. Szeptember 26. 08:11, csütörtök | Sport

Európa-liga - Brüsszeli vereséggel rajtolt a Ferencváros

A Ferencváros 2-1-es vereség szenvedett a belga Anderlecht otthonában a labdarúgó Európa-liga alapszakaszának szerdai nyitófordulójában.

2024. Szeptember 25. 13:28, szerda | Sport

Dobogós helyezések és értékes pontok Nyirádon

Hosszú szünet után Nyirádra tért vissza a magyar bajnokság mezőnye, és a Korda Racing is visszatért a „régi” kerékvágásba, a Rallycross Európa Bajnokság után újra hat versenyautóval szállt harcba a bajnoki pontokért.