Városlista
2024. február 28, szerda - Elemér

Hírek

2012. Október 01. 08:37, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/ fotó: Rtve

Kocsit tört, elhajtott, felvette a kamera

Kocsit tört, elhajtott, felvette a kamera

Egy eddig ismeretlen női sofőrt keres a Régió Tv Esztergom, mely autójának még múlt hétfőn koccant neki az az autós, aki az eset után egyszerűen távozott a helyszínről. Pechére a koccanást térfigyelő kamera rögzítette.

A térfigyelő kamera rögzítette azt, ahogy az A osztályos szürke Mercedes tulajdonosa a tv Chevrolet Aveo típusú személygépkocsijába koccant hétfő este 19 óra 44 perckora a Poór Antal téren, majd szó nélkül elhajtott a helyszínről. A felvételen jól látszik, ahogy az ütközés után a sofőr megvilágítja a televízió járművét, majd egy kicsit odébb áll, hogy saját autóját is megnézze, végül pedig elhajt. A Régió TV keresi a gépjárművet és annak női sofőrjét, aki, amennyiben nem jelentkezik, a felvétellel együtt a szerkesztőség a rendőrséghez fordul, és feljelentést tesz, valamint nyilvánosságra hozza azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 27. 12:18, kedd | Helyi

Személyi változás a Richter Gedeon Nyrt-nél

Bogsch Erik 2024. március 1. napi hatállyal lemondott a Richter Gedeon Nyrt. Igazgatóságában betöltött elnöki tisztségéről, igazgatósági tagsága megtartása mellett – közölte a vállalat február 26-án.

2024. Február 11. 00:44, vasárnap | Helyi

Kiscsévpuszta

Esküvő 2024-ben? Még vannak szabad időpontjaink! Találjátok meg álmaitok esküvői helyszínét Kiscsévpusztán!

2024. Február 11. 00:35, vasárnap | Helyi

Legördült a gyártósorról a 4 milliomodik esztergomi Suzuki

4 millió Suzuki 32 év alatt. - adta hírül a gyár.