Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2014. Szeptember 11. 07:48, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Kocsmárost vert, majd vitte a bevétel – vádemelés előtt a kocsit is lopó férfi

Kocsmárost vert, majd vitte a bevétel – vádemelés előtt a kocsit is lopó férfi

Szép bűnlajstroma van annak a férfinek, akit az esztergomi rendőrök kaptak el a közelmúltban. Kocsit lopott, majd kocsmárost vert és rabolt ki, most viszont vádemelésre vár.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást S. Zsolt Csaba 32 éves budapesti férfi ellen az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya. A gyanú szerint a férfi augusztus 11-én délután Esztergomban bántalmazta egy kocsma alkalmazottját, majd elvitte a napi bevétel egy részét. A gyanúsított távozását követően a pultos értesítette a rendőröket, akik a kapott személyleírás alapján elfogták a férfit. Az egyenruhások megtalálták nála az eltulajdonított pénzt.

Igazoltatásakor kiderült, hogy a S. Zsolt Csabát más is kereste. Budapest X. Kerületi Rendőrkapitánysága adott ki ellene elfogatóparancsot jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. S. Zsolt Csabát az Esztergomi Rendőrkapitányság őrizetbe vette, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte. Az ellene folyó büntetőeljárást a rendőrség lezárta és szeptember 8-án bíróság elé állítási javaslattal megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT