Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Január 29. 08:11, kedd | Helyi
Forrás: KEMRFK / fotó: illusztráció

Köd, csúszós út és akár ónos eső – ez vár ránk ma

Köd, csúszós út és akár ónos eső – ez vár ránk ma

Ködös, párás a reggel a megye nagy részén, a látótávolság helyenként jelentősen lecsökkent. A nedves útburkolaton fokozott óvatossággal közlekedjenek, külterületen előfordulhatnak lefagyások.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel és nyolc anyagi kárral járó közlekedési baleset történt.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint kedden erősen felhős vagy borult, párás időre számíthatunk, eleinte ködfoltokkal, itt-ott szitálással. Délelőtt főként délen, délkeleten napos időszakok is előfordulhatnak. Délutántól észak felől egyre többfelé várható csapadék: északkeleten, illetve a Tiszántúlon havazás, havas eső, néhol ónos eső, másutt eső, helyenként havas eső valószínű. Sokfelé megélénkül, néhol megerősödik a délnyugati szél. A hőmérséklet kora délután és késő este is általában -1, +4 fok között várható.

A Komárom-Esztergom megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy az utakon való biztonságos közlekedéshez téli gumikra, a megengedettnél lassabb haladásra, valamint a biztonsági öv használatára szükség van.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.