Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. Január 30. 09:02, szerda | Helyi
Forrás: KEMRFK

Köd és láthatatlan kátyúk az utakon

Köd és láthatatlan kátyúk az utakon

A köd miatt a látási viszonyok korlátozódtak, az eső miatt az útburkolat lehet csúszós. Emellett a kátyúkban összegyűlt az eső, melyek nehezen láthatók. A helyenként mély gödrök kárt és balesetet is okozhatnak.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában öt anyagi kárral járó közlekedési baleset történt.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma a Dunántúlon felszakadozik, csökken a felhőzet, másutt azonban jellemzően borult marad az ég. Elsősorban a középső és a keleti területeken számíthatunk jelentősebb mennyiségű esőre. A délnyugati, nyugati szél többfelé megélénkül, helyenként megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 3 és 10 fok között várható, de északkeleten a határ mentén ennél kissé hidegebb, a Dunántúl déli felén viszont kissé melegebb is lehet. Késő estére többnyire 0 és +6 fok közé csökken a hőmérséklet, de a havas, kevésbé felhős nyugati tájakon fagy is előfordulhat.

A Komárom-Esztergom megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy az utakon való biztonságos közlekedéshez a megengedettnél lassabb haladásra, valamint a biztonsági öv használatára szükség van.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.