Városlista
2022. augusztus 10, szerda - Lörinc

Hírek

2015. Március 02. 07:30, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Költségvetés, szelektív szemét, lövöldöző – Heti hírek

Költségvetés, szelektív szemét, lövöldöző – Heti hírek

Elfogadták Esztergom költségvetését. Indul a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés. Többször rálőtt egy férfi Dorogon az egyik bank ATM-ére. Felrobbant egy gázpalack Tokodon. Hírösszefoglaló!

Elfogadták Esztergom költségvetését
Elfogadta a képviselő-testület Esztergom 2015-ös költségvetését a csütörtöki ülésen. A képviselők emellett több tucat napirendi pontot tárgyaltak.

Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés Esztergomban – közmeghallgatás
Közmeghallgatást tart az esztergomi önkormányzat március 11-én szerdán a volt megyeháza dísztermében, ahol a téma a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés lesz. Részletek a márciusban induló rendszerről!

Esztergom visszavette oktatási intézményeit az államtól
Az esztergomi önkormányzat visszavett az államtól hat alapfokú és két középfokú oktatási intézményt, valamint egy középfokú kollégiumot, amelyek a korábbi polgármester, Tétényi Éva ideje alatt kerültek állami kezelésbe.

Berágott a bankra, ezért többször rálőtt Dorogon
Elfogtak a rendőrök pénteken egy férfit, aki több lövést adott le egy bankfiókra szerda éjjel Dorogon - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

Megszólalnak a szirénák – újra teszt
Március 2-án, hétfőn tartják az immár szokásos próbáját a Monitoring és Lakosságriasztó rendszernek.

Felrobbant egy gázpalack Tokodon – egy ember sérült
Kigyulladt egy hétvégi ház Tokodon még szerdán, az épületben gázpalackok is voltak, melyek közül egy felrobbant. A házban egy ember tartózkodott, akit égési sérüléssel szállítottak a mentők kórházba.

S.O.S. Bajban az erdő - fogjunk össze! - VIDEÓ
Csak összefogással menthetjük meg a decemberi jégkár által megtizedelt erdeinket! Már működik az S.O.S. Bajban az erdő! civil összefogás adományvonal. Egy hívással facsemeték telepítéséhez járulhatunk hozzá.

Előzzük meg a szabadtéri tüzeket!
Az erdő- és szabadtéri tüzek szempontjából a tavasz a legveszélyesebb időszak, ilyenkor Magyarországon évente több ezer tűz keletkezik.

Még több InfoEsztergom.hu hír!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.