Városlista
2021. május 7, péntek - Gizella

Hírek

2021. Április 25. 08:27, vasárnap | Bulvár
Forrás: nlc.hu

Koronavírussal került kórházba az egyik legismertebb magyar, Arató András, Hide the Pain Harold

Koronavírussal került kórházba az egyik legismertebb magyar, Arató András, Hide the Pain Harold

Arató Andrást világszerte ismerik, Hide the Pain Haroldként ő az egyik legismertebb mém.

A Blikk írta meg, hogy a világhírűvé vált nyugdíjas budapesti villamosmérnök koronavírusos volt. Arató András a lapnak elmondta, hogy mióta csak tart a pandémia, óvatos volt. “Úgy gondoltam, kicsi az esélye, hogy elkapjam a vírust, de ha mégis, akkor vagyok annyira edzett, hogy komolyabb kárt nem fog bennem tenni.”

Arató március 8-án kapott oltást, elmondása szerint a kínai Sinopharm vakcinát kapta, ezt követően pedig nyugodtabb tudattal jött-ment a városban.

“Tíz nappal az első oltás után kezdtem rosszul érezni magam. Fulladtam, étvágytalan és fáradékony lettem – mesélte a Blikknek Arató. – Az elvégzett gyorsteszt pozitív lett, magas, csillapíthatatlan lázam lett. Mivel csak néhány lépésre lakom az Uzsoki utcai kórháztól, átsétáltam a sürgősségire. Átéreztem a helyzet komolyságát, indulás előtt megírtam a végrendeletemet, és közben felhívtam ismerőseimet, hogy imádkozzanak értem.”A kórházban kétoldali tüdőgyulladást állapítottak meg nála. Oxigént és infúziót kapott, borzasztóan érezte magát. Ráadásul idén nem is ez volt az első kórházi kezelése, Arató ugyanis februárban eltörte két ujját. “Korábban nem sokat gondolkodtam az élet nagy és végső kérdésein. Azonban itt, a kórházi éjszaka csendjében, az ágyamon, élet-halál között sok mindent átértékeltem magamban. Rájöttem, melyek is az igazán fontos dolgok az életben” – közölte a lappal Arató András, és hozzátette, hogy hangulatát tovább rontotta, hogy amíg ő kórházban feküdt, több barátját is elvitte a koronavírus.

Hide the Pain Haroldként Arató Andrást választotta a Coca-Cola 2019-ben magyarországi reklámarcává, 2020-ban pedig szerepelt az RTL Klub Álarcos énekes című zenei, szórakoztató műsorban, ő volt a szörnyecske.

Fotók: hungarytoday.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 06. 10:52, csütörtök | Bulvár

Online póker - hogyan lehet úgy játszani, mint a profik

2021. Május 04. 06:38, kedd | Bulvár

Hamarosan a mozikba kerül Gothár Péter új filmje

Májustól 20-tól vetítik országszerte Gothár Péter Hét kis véletlen című új filmjét, amelyet azonban a budapesti Művész és Toldi moziban, valamint több vidéki filmszínházban már május 13-tól láthat a közönség.

2021. Május 03. 08:00, hétfő | Bulvár

Megváltoztatta szabályzatát a Grammy-díjakat odaítélő amerikai lemezakadémia

Megváltoztatta szabályzatát a Grammy-díjakat odaítélő amerikai lemezakadémia: megszünteti az úgynevezett titkos bizottságokat, amelyek miatt azzal vádolták az intézményt, hogy a díjak odaítélését korrupció övezi.

2021. Május 03. 06:34, hétfő | Bulvár

Egy japán animációs film megelőzte a Mortal Kombat akciófilmet

Egy japán animációs film megelőzte a Mortal Kombat akciófilmet az észak-amerikai kasszasikerlistán.