Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. December 18. 13:00, szerda | Helyi
Forrás: (x)

Köszönjük az egész éves munkát, Suzukisok!

Köszönjük az egész éves munkát, Suzukisok!

Vállalatunk sikere több ezer kollégánk közös sikere

A Magyar Suzuki Zrt. esztergomi gyárában gyártott modellek közül 19 101 darab találta meg itthon boldog tulajdonosát a magyarországi újautó-eladási statisztikák alapján, a januártól novemberig tartó időszakban. Erre méltán lehetnek büszkék vállalatunk dolgozói, hiszen mindennapi munkájuk eredménye több ezer ember életét könnyíti meg Magyarországon. A szép eredményeket csak egy szervezett, összetartó csapattal tudtuk elérni. Köszönjük!

Mozgalmas év

Hamarosan itt vannak az ünnepek, ilyenkor van egy kis idő, hogy átgondoljuk az esztendő történéseit. Nos, mi, a Magyar Suzukinál igen eseménydús évet tudhatunk magunk mögött. Immáron harmadik éve uraljuk magabiztosan a magyarországi újautó-eladásokat, illetve a motorkerékpár, valamint a hajómotor kategóriában is kiemelkedően jó vállalatunk teljesítménye. Nagy megtiszteltetés, hogy április 1-jével az esztergomi gyárban kapott helyet a Suzuki Motor Corporation európai bázisú pótalkatrész- és kiegészítőtartozék-ellátóközpontja. Joggal lehetünk büszkék arra, hogy idén júliusban vállalatunk közel három évtizedes történetének legerősebb hónapját zártuk, ugyanis minden negyedik eladott autó Suzuki volt abban a hónapban. Minderre pedig csak egy összehangoltan működő vállalat képes, ahol ugyanolyan fontos valamennyi kollégánk munkája.

Közös értékteremtés

Azt gondolom, mindnyájunkat örömmel tölt el, ha meglátunk az utcán egy nálunk, Esztergomban gyártott Vitara vagy SX4 S-CROSS modellt. Szerencsére ez igen gyakran előfordul, hiszen mindkét autónk valódi közönségkedvenc! Különböző területek jólszervezett együttműködésének köszönhető mindez. Közös értékteremtésünkhöz a Magyar Suzuki Zrt. összes munkavállalójának teljesítménye hozzájárul, legyen szó a gyártásban résztvevő összes üzemi dolgozóról vagy az értékesítési osztály munkatársairól. Kiváló minőségű autóink és ezáltal vállalatunk sikere a Suzuki-család több ezer tagjának közös sikere!

Hála és köszönet munkatársainknak

Folyamatosan keményen dolgozunk azért, hogy a Suzuki ne csak a jelenben, hanem a jövőben is sikeres maradjon. Vállalatunk hosszú évtizedek óta stabil és megbízható nemzetgazdasági szereplő. Célunk, hogy az ország egyik legrégibb múltra visszatekintő autógyártójaként még sok-sok éven át meghatározó szerepet töltsünk be Magyarország gazdasági életében. Ezúton köszönöm minden kollégám munkáját, akik nap mint nap hozzájárulnak a Magyar Suzuki Zrt. és a márka sikeréhez! Kívánok Önöknek és kedves családtagjaiknak kellemes ünnepeket és jó pihenést!

Yoshinobu Abe
vezérigazgató
Magyar Suzuki Zrt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.