Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. December 21. 08:33, szombat | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Köszönjük rendőrök – erőszakoló és egyéb bűnözők bilincsben

Köszönjük rendőrök – erőszakoló és egyéb bűnözők bilincsben

Esztergom önkormányzata megköszönte valamennyi esztergomi rendőr éves munkáját, kiemelve azt az öt rendőrt, akik december 12-én elfogták a szexuális erőszak és rablás bűntett elkövetésével gyanúsított P. Károlyt.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság október 6-án indított büntetőeljárást akkor még ismeretlen elkövetővel szemben, aki aznap Esztergomban megtámadott egy fiatal nőt. Az elkövető december 6-án ugyanott ismét lecsapott. A kitartó és minden részletre kiterjedő nyomozás eredményeként az esztergomi rendőrök azonosították és december 12-én elfogták P. Károlyt, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint mindkét sértettel megpróbált szexuális kapcsolatot létesíteni, utóbbitól pedig értékeit is elvette. P. Károly gyanúsítotti kihallgatásán tagadta a bűncselekmények elkövetését, de a sértettek egyértelműen felismerték támadójukat. A 42 éves gyanúsítottat az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette és kezdeményezésére az Esztergomi Járásbíróság december 13-án elrendelte előzetes letartóztatását.

Esztergom önkormányzata megköszönte munkáját rendőreinknek, különösen annak az ötnek, akik elfogták a szexuális erőszaktevőt a közelmúltban. Tétényi Éva polgármester mellettük ajándékot adott a megyei rendőrfőkapitánynak és a városi rendőrkapitánynak is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT