Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Október 15. 07:25, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Kozmetikumokat lopott, majd dulakodott az őrökkel egy esztergomi férfi

Kozmetikumokat lopott, majd dulakodott az őrökkel egy esztergomi férfi

Dulakodott a biztonsági őrökkel, hogy megtarthassa az eltulajdonított kozmetikumokat egy esztergomi fiatal férfi hétfőn. A rendőrség még aznap vádemelési javaslattal élt.

Három biztonsági őr fogta le Sz. Mihályt, aki különböző gyógyászati és kozmetikai termékekkel a zsebeiben fizetés nélkül akart távozni egy esztergomi üzletből október 14-én. A 22 éves férfit a biztonsági kamerákat figyelő személyzet buktatta le. Látták, amint a kosarába tett pár vitamint és egyéb kozmetikumot. Ezeket a sorok között sétálgatva kicsomagolta. A termékeket zsebre tette, az üres dobozokat pedig a polcokra helyezte. Sz. Mihály ezt követően a kasszához ment, ahol a kosár tartalmát kifizette, a ruhájába rejtett dolgokat viszont eltulajdonította. Az őrök a kijáratnál feltartóztatták, és kérdőre vonták. A fiatal férfi félrelökte őket, de a biztonságiak nem hagyták, hogy elmeneküljön. Hárman lefogták és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották. Sz. Mihály gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Ellene rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya. A 22 éves férfit a rendőrség őrizetbe vette. A büntetőeljárást a hatóság még hétfőn lezárta és az Esztergomi Járási Ügyészségen kezdeményezte a gyanúsított gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT