Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Október 28. 10:02, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Közvilágítás, nívódíj, szándékos gázolás – Heti hírek

Közvilágítás, nívódíj, szándékos gázolás – Heti hírek

Jogszabálysértés miatt felmentették a közvilágítási szolgáltató felszámolóját, Nívódíjat kapott az esztergomi szerkesztő-riporter, esztergomiak is a Békemeneten, videó a szándékos dömösi gázolásról… Hírösszefoglaló.

Jogszabálysértés miatt felmentették a közvilágítási szolgáltató felszámolóját
Jogszabálysértések miatt felmentette a törvényszék az esztergomi közvilágítási szolgáltató felszámolóját, ezért a cégnek már semmilyen jogalapja nincs a közvilágítás szüneteltetésre és a szolgáltatás akadályozására.

Nívódíjat kapott a Hír TV esztergomi szerkesztő-riportere - VIDEÓ
Kiemelkedő munkájáért sajtó Nívódíjjal tüntette ki a Katasztrófavédelem Heer Orsolyát. A Hír TV tudósítója a különböző veszélyhelyzetekben mindig gyorsan, pontosan és hitelesen tájékoztatta a nézőket.

Esztergomiak is a Békemeneten – FOTÓK
„Aki agresszív, fél. Mi nem félünk!” –ez volt a szlogenje az október 23-ai Békemenetnek, mely Budapesten a Bem szobortól indult és a Hősök teréig menetelt. Hírek szerint egy millióan vettek részt az eseményen.

Így ütötte el a szándékos gázoló a dömösi alpolgármestert – VIDEÓ

Így ütötte el a szándékos gázoló a dömösi alpolgármestert – VIDEÓ
Parkolóvita miatt szándékosan elütötte egy férfi a dömösi alpolgármestert a közelmúltban. A rendőrség őrizetbe vette az eset után, amit a térfigyelő kamera rögzített.

Elkészült a Tatabánya-Tát összekötő út felújítása
Elkészült a Tátot Tatabányával összekötő út felújítása. A 2,45 milliárd forintos beruházást péntek délelőtt Héregen Völner Pál államtitkár adta át.

Indul a Lavina: traffipaxok úton-útfélen
December közepéig az adott útszakaszokon láncszerű sebességméréseket végeznek sűrűn elhelyezett traffipaxok segítségével.

Önkénteseket vár a katasztrófavédelem
Önkéntesek jelentkezését várja a katasztrófavédelem esetleges veszélyhelyzetek kezelésére – a megye mind a hat járásában mentőcsoportot alakítanak.

Tokodaltárói uzsorások buktak le – 15 ezerért 100 ezret kértek
Tokodaltárói uzsorásokat kaptak el a rendőrök. A gyanúsítottak 15 ezer forintot adtak kölcsön, de több mint 100 ezer forintot kértek vissza.

Planetárium Esztergomban – három napig

Planetárium Esztergomban – három napig
Mobil planetárium érkezik Esztergomba a Duna Múzeumba novemberben. A foglalkozásokon ingyenes a részvétel, de előre be kell jelentkezni.

Keményen elvertük a szlovénokat Esztergomban – FOTÓK
Fölényes győzelmet ért el a magyar rögbiválogatott az Európai Nemzetek Kupájában szombaton Esztergomban. Legjobbjaink 32 pontos különbséggel verték meg a szlovén válogatottat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT