Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Május 30. 08:27, csütörtök | Helyi
Forrás: KEMRFK

Külföldi rabolt ki külföldit Esztergomban

Külföldi rabolt ki külföldit Esztergomban

Fényképezőgépet és mobiltelefont tulajdonított el két szlovák férfi szerdán este két kínai állampolgártól Esztergomban. A rendőrök negyed óra alatt elfogták az elkövetőket.

Gyanútlanul sétáltak a sértettek Esztergomban 20 óra körüli időben, mikor két számukra ismeretlen személy odalépett hozzájuk, gázspray-vel lefújták őket és erőszakkal eltulajdonították egyikük fényképezőgépét mobiltelefonját. Az elkövetők külön váltak és elszaladtak. L. Stefán 19 éves szlovák állampolgárt az esztergomi járőrök 20 óra 23 perkor elfogták mintegy egy kilométeres gyalogos üldözést követően. Pár perccel később társát, a 27 éves P. Rolandot is megtalálták az egyenruhások. Az Együtt a megye közbiztonságáért elnevezést viselő fokozott ellenőrzésben szolgálatot teljesítő oroszlányi és tatabányai rendőrök érték tetten őt. Épp a rendőrök előtt ugrott ki egy bokorból és kamerával a kezében futásnak eredt. A járőrök utána szaladtak és elfogták.

A két szlovák férfit a rendőrség felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását. Emellett az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya vizsgálja, hogy a két gyanúsított milyen bűncselekményeket követett még el. P. Roland ugyanis gyanúsítotti kihallgatása során további hasonló vagyon elleni bűncselekmények elkövetését ismerte el, mind belföldön, mind Szlovákia területén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT