Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Június 25. 09:27, péntek | Helyi
Forrás: Magyar Suzuki Zrt.

Kutatás-fejlesztési és innovációs oktatás a Magyar Suzukinál

Kutatás-fejlesztési és innovációs oktatás a Magyar Suzukinál

A Magyar Suzuki Zrt. 2021-ben számos középvezetőjének és mérnökének biztosított lehetőséget, hogy kutatás-fejlesztés és innováció témakörben szervezett oktatáson vehessenek részt.

A most záruló programot ünnepélyes keretek között megtartott ceremónia kísérte, ahol a résztvevők a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának elnökétől, Pomázi Gyulától, és a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgatójától, Atsumi Masato-tól vehették át okleveleiket.

A képzési program felépítése
A Magyar Suzuki Zrt. 2021. május és június hónapokban 2 alkalommal 3 napos képzési program keretén belül kutatás-fejlesztés és innováció témakörben oktatást szervezett esztergomi gyárában. Az oktatást a vállalat K+F+I folyamataiban érintett középvezetők és mérnökök számára tartották. A képzés során a résztvevők megismerhették az innovációs fogalomrendszert, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által végzett K+F minősítési folyamatot, valamint a vállalati innovációs lehetőségeket és a K+F+I tevékenység megfelelő dokumentálását is.

Ünnepélyes oklevélátadás
A képzési program zárásaként az oktatásban résztvevők egy szűkkörű ünnepség keretében vehették át oklevelüket Pomázi Gyulától, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának elnökétől és Atsumi Masato-tól, a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgatójától, aki nyitóbeszédében elmondta, hogy a Magyar Suzuki Zrt tevékenységére a kezdettől fogva jellemző az innovatív gondolkodás. „A Suzuki Motor Corporation irányítása mellett a magyar kollégák munkája nagyban hozzájárul sikereinkhez és versenyképességünkhöz. Ennek megőrzése érdekében szükséges az innovációs gondolkodásmód mélyítése. A most zárult K+F+I tematikájú képzéssel a célunk, hogy az innovációs fogalomrendszert egységesen kezeljék a szakemberek.”

Az oklevelek átadása kapcsán Pomázi Gyula elnök úr hangsúlyozta, hogy „Mindig is fontos volt számunkra a jó kapcsolatok kialakítása és fenntartása a Suzukihoz hasonló cégekkel. Ezért is gondoljuk úgy, hogy folyamatos fejlődésre, az újításokra törekvő vállalkozás nem csak saját magát erősíti, hanem a magyar gazdaságot is versenyképesebbé teszi.”

Fotó: Magyar Suzuki

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT