Városlista
2024. március 1, péntek - Albin

Hírek

2018. Június 07. 05:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Kútba ölte feleségét, majd 18 évig Kesztölcön bujkált – most vádat emeltek ellene

Kútba ölte feleségét, majd 18 évig Kesztölcön bujkált – most vádat emeltek ellene

Előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben a Pest Megyei Főügyészség, aki 1999-ben vetette kútba a feleségét Budakalászon.

Kútba dobta feleségét még 1999-ben, most kapták el Kesztölcön a gyilkos férjet - VIDEÓVAL

Kesztölcön új életet élt a feleségét kútba ölő férfi – Megdöbbentő új részletekre derült fény!

A bűnügy vádlottja az 1990-es években a feleségével, a bűnügy sértettjével és gyermekeikkel Budakalászon élt. A házasságuk az idő során megromlott, az asszony depresszióba zuhant, italozni kezdett. Sokszor veszekedtek, a férfi meg is verte a nőt. A vádlott szabadulni akart a házasságából, eldöntötte, hogy a feleségét megöli, azonban azt balesetnek álcázza - közölte az ügyészség.

1999 februárjában az egyik nap késő délelőtti óráiban a férfi az ittas sértettet a házuk udvarán lévő kúthoz vezette azzal, hogy mutatni akar valamit. Ott az asszonyt a kútba lökte, a kutat lefedte. A nő jó úszó volt, korábban búvárkodott is, ki akart mászni a kútból. Azzal fenyegette a férjét, hogy húzza ki, mert hívja a rendőröket. Ám a vádlott a fenyegetőző, majd segítségért kiáltó sértettet sorsára hagyta.

A nő hosszabb időn keresztül a víz felszínén tudta tartani magát, majd a rendkívül hideg vízben elveszítette az erejét, és meghalt.

A férfi másnap reggel értesítette a tűzoltóságot azzal, hogy a felesége kútba fulladt. A haláleset kapcsán akkor lefolytatott vizsgálat idegenkezűséget nem állapított meg.
2017 decemberében azonban olyan bizonyítékok kerültek elő, amelyek alapján a férfival szemben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozás rendelt el.
A nyomozás befejezését követően a Pest Megyei Főügyészség előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat. A vádlott előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 27. 12:18, kedd | Helyi

Személyi változás a Richter Gedeon Nyrt-nél

Bogsch Erik 2024. március 1. napi hatállyal lemondott a Richter Gedeon Nyrt. Igazgatóságában betöltött elnöki tisztségéről, igazgatósági tagsága megtartása mellett – közölte a vállalat február 26-án.

2024. Február 11. 00:44, vasárnap | Helyi

Kiscsévpuszta

Esküvő 2024-ben? Még vannak szabad időpontjaink! Találjátok meg álmaitok esküvői helyszínét Kiscsévpusztán!

2024. Február 11. 00:35, vasárnap | Helyi

Legördült a gyártósorról a 4 milliomodik esztergomi Suzuki

4 millió Suzuki 32 év alatt. - adta hírül a gyár.