Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Május 14. 15:48, kedd | Helyi
Forrás: KEMRFK

Lángoló kerekű autóval menekült drogosan és ittasan

Lángoló kerekű autóval menekült drogosan és ittasan

Autóval próbált meg elmenekülni a rendőrök elől a 25 éves Cz. Miklós, aki eközben kidöntött egy forgalomirányító berendezést tartó oszlopot, ráadásul a kocsi kereke is kigyulladt. A férfit elfogták a tatabányai járőrök.

A ma hajnali órákban figyeltek fel az egyenruhások Tatabánya belterületén az Opel Omega típusú személygépkocsira és vezetőjére. A járőrök ellenőrizni akarták a férfit, ő azonban az egyenruhások láttán gyorsított és nagy sebességgel Vértesszőlős irányába hajtott. Cz. Miklós menekülés közben számos közlekedési szabályt megszegett, a település belterületén ráadásul nekiütközött egy forgalomirányító berendezésnek. A száguldozó sofőrt ez sem állította meg. Felhajtott a kerékpárútra, majd visszatért az úttestre, de ekkor már a gépjármű jobboldali kerekei lángokban álltak. A férfi végül egy buszöbölben állt meg, az égő autóból pedig a járőrök húzták ki. A 25 éves Cz. Miklóst előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott alkoholszonda és kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt mutatott.

Cz. Miklós ellen – szabadlábon hagyása mellett – járművezetés ittas vagy bódult állapotban és kábítószerrel visszaélés bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT