Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2014. Július 02. 08:46, szerda | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Laptopot akart lopni egy esztergomi férfi – nem fért ki a rácson

Laptopot akart lopni egy esztergomi férfi – nem fért ki a rácson

Egy esztergomi üzlet kirakatát betörve próbált meg laptopot lopni egy 43 éves férfi, a gép azonban nem fért ki a rácson, ezért végül üres kézzel távozott. Ettől függetlenül vádemelés vár rá.

Lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya egy 43 éves esztergomi férfi ellen. H. István április 2-án egy esztergomi üzlet kirakatát betörve próbált meg eltulajdonítani egy laptopot. A gyanúsított egy betondarabbal törte be a bolt üvegét, az ablakon lévő rács miatt azonban nem tudta ellopni a készüléket. A rendőrséget a környéken lakók értesítették, miután felriadtak az üvegcsörömpölésre. A helyszínre kiérkező egyenruhások átkutatták a környéket és pár perccel a bűncselekmény elkövetése után és pár utcával a betörés helyszínétől, megtalálták H. Istvánt. A 43 éves esztergomi férfi testén több vérző seb volt. Azt állította, hogy kerti munka végzése közben szerezte azokat. A járőrök nem hittek neki. Elfogták, de a férfit előbb az esztergomi kórházba vitték az egyenruhások. Sérülései ellátását követően a járőrök H. Istvánt előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi ott már elismerte a bűncselekmény elkövetését. Az ügyben folytatott büntetőeljárást a rendőrség július 1-jén befejezte, és vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.