Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2023. Július 07. 10:26, péntek | PR
Forrás: (x)

Launch hibakód olvasó nyerte a legjobb felhasználói élmény díját szakértők tesztjén

Launch hibakód olvasó nyerte a legjobb felhasználói élmény díját szakértők tesztjén

A motor1.com oldal újságírói teszteltek különböző OBD2 olvasókat, amelyek között a magyar piacon is népszerű Launch eszközöket is górcső alá vetették.

A gyártó egyik kezdő terméke jeleskedett is, méghozzá a CRP129E modell, ami a legjobb felhasználói élmény kategóriában nyert.

A márka egyik hazai forgalmazóját, a Kocsiszaki webáruház tulajdonosát, Kántor Gergőt is megkérdeztük, hogy szerinte miért érdemes Launch készülékbe fektetni a hazai hobbiautósoknak vagy szakembereknek.

„Nálunk az említett termék 2022-es modellje, a CRP129X található meg, ami például már 63+ autótípust támogat. Megértem, hogy ez a belépő kategóriás Launch eszköz nyerte a best user interface címet, mert a versenytárs kezdő Foxwellekkel szemben ennek sokkal jobb és egyszerűbben használható a kijelzője. Sokan szeretik emiatt és nem túl drága” – mondja Gergő, aki maga is gyakran ajánlja vásárlóinak ezt a készüléket.

A szakértő elmondja arra a kérdésünkre, hogy ha már megemlítette, akkor inkább a Foxwellt vagy inkább a Launchot részesíti előnyben?

„Igazából mindkettőt. Azt vettük észre, hogy a két márka nagyon jól kiegészíti egymást például egy autószerelő műhelyben. Amit nem tud a Foxwell, azt tudja a Launch és fordítva. Épp ezért nem szoktam elvből egyiket vagy a másikat mondani a vevőknek. Aki hobbi célból keres hibakód olvasót, az valószínűleg csak az egyikra fog beruházni, de otthoni használatra nem is kell több százezres gépet megvásárolni.”

A Launch CRP129-es készülékének egyik nagy előnye az örök szoftverfrissítés is az 5.0-ás érintőképernyő mellett, ha hivatalos forgalmazótól vásárolt eszközről beszélünk.

„Ha beszélhetek egy kicsit magunk mellett, akkor azért is megéri a Kocsiszakinál vásárolni Launch diganosztikát, mert az életreszóló frissítés mellett 1+1 év garanciát és személyes kipróbálási lehetőséget is biztosítunk.”

Gergő elmondja, hogy a boltban a legtöbb eszközt meg lehet nézni és ki lehet próbálni élőben. Launch termékek esetében jelenleg ők az egyetlen ilyen forgalmazó Magyarországon, ezért, ha valaki Budapesten jár vagy fővárosi, akkor megéri személyesen elmenni vásárolni.

„A webáruház mellett szól viszont, hogy minden termékünket, nemcsak a Launchokat már a következő munkanapon kiszállítjuk, ha valaki délelőtt 11 óráig leadja nálunk a megrendelését.”

Kicsit még faggatjuk Gergőt a gyártóról, hogy szerinte melyek a márka top készülékei, és kinek ajánlaná őket.

„A Launch legek egyértelműen a szakembereknek készülnek, így főleg autószerelőknek adunk el belőlük. Sokan keresnek meg minket, hogy Pro3-at vennének, de mi akkor már az X431 Pro5-öt szoktuk ajánlani a vásárlóknak. Ez nemcsak erősebb hardverben, de sokkal több funkciója is van, amit egy szakember biztosan kihasznál és értékel a mindennapi munkája során.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből