Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2011. December 01. 07:25, csütörtök | Kék hírek
Forrás: MTI

Lebukott az egri DJ

Lebukott az egri DJ

Egri lemezlovas ellen indított büntetőeljárást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bűnügyi Igazgatósága egy múlt héten tartott akció során – közölte a regionális bűnügyi igazgatóság sajtóreferense szerdán.

Jánvári Regina elmondta: a NAV Heves Megyei Adóigazgatóság operatív egységével, a NAV Heves Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságával, valamint a MAHASZ eseti szaktanácsadójával közösen vettek részt az akcióban. A helyszíni ellenőrzés során a szakértő megállapította, hogy a szórakozóhely DJ-je nem rendelkezik a zeneszolgáltatáshoz szükséges engedéllyel, valamint az általa használt, házilag másolt hangfelvételek használatához kapcsolódó jogdíjak megfizetéséről szóló igazolásokkal – ismertette a részleteket.

A pénzügyi nyomozók lefoglalták a lemezlovasnál található adathordozókat és eljárást indítottak „szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértése” bűncselekmény elkövetése miatt.

MTI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.