Városlista
2022. november 28, hétfő - Stefánia

Hírek

2020. Július 14. 15:14, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/police.hu

Lebukott! Garázsban tartotta a kábítószert

Lebukott! Garázsban tartotta a kábítószert

Garázsban tartotta a kábítószergyanús anyagokat egy dorogi férfi. A kendernövényt és szárított növényi törmeléket lefoglalták hétfőn a nyomozók.

A rendőrök július 13-án napközben egy dorogi műhelyben tartottak kutatást. A nyomozók az ellenőrzés során több mint 200 gramm szárított növényi törmeléket, digitális mérleget, és kendernövényt foglaltak le – közölte a rendőrség.

A műhelyt bérlő helyi lakost a rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószerteszt pozitív eredményt mutatott.

A férfit gyanúsítottként kihallgatták, ellene kábítószer birtoklása bűntett miatt indult büntetőeljárás.

A lefoglalt kendernövény és szárított növényi törmelékek hatóanyag-tartalmát a rendőrség igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 28. 09:54, hétfő | Helyi

IDÉN IS MEGNYÍLIK A MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án (szombaton), 18:00 órakor nyitja meg az Eurohíd Alapítvány szokásos évi adventi kiállítását X. Művészet Esztergomért címmel a Kapcsolatok Házában, 34 művész részvételével.

2022. November 28. 09:48, hétfő | Helyi

Alapítványokat is támogat a Richter a térségben

Dorogon és környékén évek óta támogat alapítványokat a Richter Gedeon Nyrt. – erről beszélgettünk Garai Zoltánnal, a dorogi gyáregység főmérnökével.

2022. November 25. 16:14, péntek | Helyi

SZOBATÁRSÁTÓL LOPOTT

A 30 éves férfi egy esztergomi munkásszállón lopta meg a sértettet. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

2022. November 21. 13:41, hétfő | Helyi

Esztergomi Adventi Vásár

Az ünnepi hangulatra vágyó közönséget az idei évben visszafogottabb, ám meghitt és különleges adventi programokkal várják az esztergomi Széchenyi téren.