Városlista
2024. július 14, vasárnap - Őrs

Hírek

2013. Július 31. 08:43, szerda | Helyi
Forrás: lvp / iV-4 fotók forrás: Suzuki

Lebuktak az új esztergomi Suzukik? – FOTÓK

Lebuktak az új esztergomi Suzukik? – FOTÓK

Lebukott a legkisebb Suzuki felfrissített modellje, igaz még némileg rejtőzködik a kisautó. A márka emellett tanulmányképeket mutatott be leendő városi kis terepjárójáról, az iV-4-esről.

Vélhetően a legkisebb Suzuki, az Alto legújabb modelljéről készült az a néhány fotó, amely a napokban kezdett el az interneten terjedni. Igaz egyelőre jelentősen álcázva láthatóak, ám a legtöbb szakportál állítja, hogy minden bizonnyal az új Altot rejti a lepel. Az autostat.hu szerint mivel a Suzuki kisautójának jelenlegi generációja 2009 óta van piacon, így elérkezett az ideje a következő generáció bevetésének. A prototípusokat valahol Dél-Európában fotózták le, ami jó eséllyel azt jelenti, hogy a vén kontinensen tesztelik őket, ergo az európai piac ízlésének megfelelő lesz az Alto-utód. Az álca miatt egyelőre csak az tűnik biztosnak, hogy ötajtós ferdehátról van szó, amely a Swiftnél valamivel kisebb lesz, és minden bizonnyal megkapja majd az új SX4-en bemutatott új formajegyeket, írja az autós portál.

Suzuki Alto - esztergomi Suzuki gyár

Várhatóan a következő hónapokban már több minden kiderül az új Altoról, amelyet jó eséllyel leghamarabb jövőre mutatnak majd be a japánok.

Suzuki Alto - esztergomi Suzuki gyár

A legkisebb Suzuki mellett pedig hamarosan bemutatkozhat a márka kisméretű városi terepjárója is. A gyártó már tanulmányképeket is közölt az iV-4 néven futó koncepcióról, de a Suzuki egyelőre semmi egyéb részletet nem árult el a modellről, így azt sem, hogy Esztergomban gyártja-e.

Suzuki iV-4- esztergomi Suzuki gyár

Suzuki iV-4- esztergomi Suzuki gyár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.