Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2013. Február 18. 08:00, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Leégett otthon, késes rablás, előkerült eltűntek – Heti hírek

Leégett otthon, késes rablás, előkerült eltűntek – Heti hírek

Leégett otthon, előkerült eltűntek, késes rabló, sportéletmű-díj, esztergomi szolidaritás a székelyek mellett, autópálya előkészületek, fotójátékunk eredményhirdetése, egyebek közt ezek történtek az elmúlt napokban.

Leégett otthon - Segítsünk a két gyermekét egyedül nevelő ápolónőnek!
Leégett egy két gyermekét egyedül nevelő, az esztergomi Pszichiátrián dolgozó ápolónő albérlete a minap, a családnak gyakorlatilag semmije sem maradt. A Vaszary Kolos Kórház dolgozói segítséget kérnek munkatársuknak. Részletek ITT!

Újabb lépés az Esztergom és az M1-es autópálya ügyében
Kiírta közbeszerzési eljárást az Esztergom és az M1 autópálya közötti útszakasz megvalósíthatósági tanulmányának elkészítésére a Nemzeti Infrastruktúra Zrt. - közölte a szervezet. Részletek ITT!

Esztergomi és párkányi szolidaritás a székelyek mellett
Felvonták a székely és a magyar zászlót, valamint Esztergom lobogóját múlt pénteken a Mária Valéria hídnál, ahol nemcsak Esztergom, hanem Párkány is szolidaritást vállalt a székelyekért. Részletek ITT!

Búcsúzhat a Dorogi Erőmű a széntől
Olyan fejlesztést tervez a Dorogi Erőmű, amely révén 2016 táján teljesen lemondhat a széntüzelésről, és átállhat a biomassza kizárólagos használatára. Részletek ITT!

Előkerült az eltűnt a 15 éves esztergomi lány is
Előkerült az a 15 éves esztergomi lány, aki még tavaly december 23-án tűnt el. Rajta kívül pedig a múlt héten eltűnt két nyergesújfalui fiatalra is rátaláltak a rendőrök. Részletek ITT!

Kést szorított a lány torkához az esztergomi buszon
Másfél nappal a bűncselekmény elkövetését követően az esztergomi nyomozók elfogták azt a férfit, aki még múlt kedden egy helyközi buszjáraton kést szorított egy fiatalkorúhoz és pénzt követelt tőle. Részletek ITT!

Sport Életműdíjat kapott Pálos Imre
Idén Pálos Imre vehette át az „Esztergom Sportjáért Életműdíj” kitüntetést a közelmúltban a Rugby Club Hotelben, az Esztergomi Vitézek jótékonysági sportbálján. Az elismerést tizenöt sportegyesület tavaly alapította. Részletek ITT!

Új programsorozat és internetes játék a Duna Múzeumban
Új programsorozatot valamint internetes játékot indít a Duna Múzeum Európai Közép Galériája. Első alkalommal a március 12-ig látogatható Stereo-Chrom tárlat kiállítói lesznek a vendégeink. Részletek ITT!

Hihetetlen hajrá, rekord – győzött a Szerelem...
Hihetetlen véghajrával és rekordnevezéssel zárult Valentin napi fotóversenyünk, melyet végül a Szerelem elsőm látásra kép nyerte. A párosé a Szent István Strandfürdő 12 alkalmas, páros szauna és fürdőbérlete. Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.