Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. Január 12. 20:08, kedd | Helyi
Forrás: (x)

Legyél mindig stílusos!

Legyél mindig stílusos!

Számodra is fontos az öltözködés? Ha igen, akkor bizonyára nagy figyelmet fordítasz rá, milyen a megjelenésed, illetve honnan szerzed be a ruháidat, kiegészítőidet – hiszen a stílusosság valahol a minőségnél kezdődik.

Hiába válogatsz össze jól kinéző dolgokat, sajnos messziről látszik rajtuk, ha alacsony színvonalú darabok. Éppen ezért fontos, hogy csak olyasmit vegyél fel, ami tényleg jó, nem mellesleg ezek a holmik drágábbak ugyan, de sokkal tartósabbak. Ha pedig szemfüles vagy, olcsóbban is beszerezheted őket, cipőkre például találhatsz kuponokat a bonipo.hu/boltok/ecipo-hu oldalon. Így megveheted ugyanazt a minőséget, kedvező áron!

Márka és minőség

Bár nem biztos, hogy ami olcsó, az nem lehet jó minőségű, a népszerű márkák azért mégsem véletlenül tettek szert ekkora ismertségre: ők már bizonyítottak! Ha szeretnél biztos lenni abban, hogy amit vásárolsz, megfelel az ilyen jellegű követelményeknek is, érdemes az ismertebb márkák kínálatát alaposan átböngészni! A gatio.hu oldalon nagyon sok márkás holmit találhatsz, amiket be tudsz illeszteni a ruhatáradba, legyen szó pólókról, rövidnadrágokról, cipőkről, vagy akár pulóverekről.

A kiegészítők öltöztetnek

Nyilván Te is tudod, hogy a kiegészítők, bár csak részleteknek tűnnek, milyen fontosak az összhatás szempontjából. Egy szuper szettet is teljesen el lehet rontani egy rosszul megválasztott övvel vagy cipővel, ezért érdemes kiemelt figyelmet fordítani erre.

Bár praktikus eszköznek indult, napjainkra a napszemüveg is egy divatkellék lett, ezért nem mindegy, milyet viselsz. Fontos, hogy jól álljon neked, ugyanakkor az is, hogy valóban védje a szemedet. Ilyeneket találhatsz az eyerim.hu oldalon stílusosak, de a feladatukat is maximálisan ellátják. Sajnos a filléres napszemüvegekről ez nem mondható el, nagyon sok esetben inkább ártanak a szemnek, mint kímélnék.

A dioptriás szemüveg viselése nem választás kérdése annak, akinek nem tökéletes a látása, de ezt is fel lehet fogni kiegészítőként: ma már olyan vagány kereteket lehet kapni, hogy a szemüveg véletlenül sem ciki, nem rontja a megjelenést. Sokkal inkább feldobhatja! Nézd végig a kínálatot, ha úgy érzed, ideje egy új keretre beruháznod!

Címkék: bonipo.hu, gatio.hu, stílus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.