Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. November 22. 14:18, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Leköpte és megütötte a kalauznőt az esztergomi vonaton

Leköpte és megütötte a kalauznőt az esztergomi vonaton

Érvényes menetjegy nélkül utazott az a férfi, aki előbb leköpte, majd megütötte az egyik Esztergom-Budapest között közlekedő vonat jegykezelőjét hétfőn.

A nyomozás adatai szerint a budapesti D. Gábor hétfőn 9 óra 20 perckor a Budapest-Esztergom között közlekedő vonaton menetjegy nélkül utazott, emiatt szóváltásba keveredett a jegyvizsgálóval, amelynek során a nőt leköpte és arcon ütötte.

Ezt követően a 28 éves férfi a solymári vasútállomáson a vonatról leszállt. Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök a budapesti lakost az állomáson elfogták és előállították a Budaörsi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök megállapították, hogy a budapesti lakos ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt.
Ezt a bűncselekményt követte el hétfőn ismét.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsított ellen folytatott nyomozást szerdán be is fejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT