Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2019. Szeptember 14. 10:57, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Lelőtték egy család kedvencét Esztergomban – Nyomravezetői díjat tűztek ki!

Lelőtték egy család kedvencét Esztergomban – Nyomravezetői díjat tűztek ki!

Feljelentették az ismeretlen! Akinek információja van az esetről, írja meg kommentben az InfoEsztergom Facebook oldalán megosztott cikkhez, vagy akár üzenetben is!

Olvasónk keresett meg a mélységesen elszomorító, felháborító és kegyetlen esetről, ami sajnos nem egyedi. Korábban ugyanis hasonlóra hívta fel a figyelmet egy szentgyörgymezői olvasóink is.

A mostani történet szeptember 8-án, vasárnap 17 és 18 óra között történt a Babits utcában a turistalépcsők közelében. Mint olvasónk megírta: éppen kertészkedett a család az udvaron, amikor valahogy kinyílt a kertkapu és a tacskó kutyájuk kirohant az utcára. Hozzátette, hogy máskor is előfordult már ilyen, de 5-10 perc elteltével mindig hazament. Most viszont nem. Tíz percen belül egy iszonyatos kutyavonyítást hallottak, de nem gondolták, hogy az ő kutyájuk lehet.

A családból a nagyfiú azért leszaladt, de nem látott senkit. Fel óra múlva aztán elkezdték keresni a kutyust, de nem lett meg. Folytatták a keresést, még közösségi oldali felhívást is közzétettek.

Másnap is kereste a család, de semmi. Végül harmadnap megtalálták a házuktól körülbelül 50 méterre egy elhagyatott kis ház udvarán sajnos holtan, két lyukkal az oldalán.

Azonnal állatorvoshoz vitték, hogy kiállítsa a kórlapját, ami alapján feljelentést is tett a család. Az orvos szerint ugyanis golyó okozta a kutyus halálát.

A tacsi egyébként úgy került a családhoz, hogy a nagyfiú két éve egy nagy betegség után kérte vigasztalásképpen. Aztán persze az egész család megszerette és családtaggá vált a kutya.

Az eset után az egész család összetört és nem érti, hogy valaki miért tette ezt. Mint az anyuka fogalmazott a szívünk fele szakadt ki és a lelkünk fele biztosan meghalt emiatt.

A család kérése, hogy ha valakinek érdemleges információja lenne, akkor írja meg! Felajánlottak 50 ezer forint nyomravezetői díjat is annak, aki segít kézre keríteni az elkövetőt.

„Tudom, hogy ezzel nem hozom őt vissza, de nagyon szeretném ha meglenne az elkövető és megbűnhődne a tettéért!” – írta az édesanya.

Segítsünk a családnak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.