Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Február 03. 06:10, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Leszakadt egy híd Piliscsabán - VIDEÓ - FOTÓK

Leszakadt egy híd Piliscsabán - VIDEÓ - FOTÓK

Piliscsabán a Király utcában, a vasúti töltés közelében leszakadt egy kisebb híd – közölte az M1 Híradója. A környéket lezárták. A becsült kár százmillió forint.

A híd még az 1890-es években épült, kisméretű téglából és kőből, amelyet gyalogosok és autósok is egyaránt használtak – olvasható a hirado.hu-n.
A köztévé helyszíni tudósítója elmondta, hogy a vízelvezető árok felett átívelő építmény még szombat délután omlott össze. Először egy arra kocogó vette észre az omlást, majd ezután a Piliscsabai Polgárőrség vonult ki a helyszínre.

Ezután a katasztrófavédelem segítségét kérték, mert a híd elemei folyamatosan omlottak. A katasztrófavédelem nagy erőkkel jelent meg a helyszínen és keresőkutyákkal ellenőrizték, hogy a törmelék alatt nem rekedt-e valaki.

A helyi polgárőrség honlapján közölte, hogy a további omlás veszélye miatt vis maior helyzetnek nyilvánította az eseményt és biztosították a híd és környék lezárását.

Fotók forrása: Facebook/Piliscsabai Polgárőr Egyesület

Címkék: híd, leszakadt, Piliscsaba

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT