Városlista
2022. november 26, szombat - Virág

Hírek

2021. Március 10. 05:00, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Letartóztatásba került a kislángi kettős emberölés gyanúsítottja

Letartóztatásba került a kislángi kettős emberölés gyanúsítottja

Jogerősen elrendelte a kislángi kettős emberöléssel gyanúsított férfi letartóztatását, és - az előzetes pszichiáter-szakértői vélemények alapján - az elmeállapota megfigyelését is a Székesfehérvári Járásbíróság

- tájékoztatta a Székesfehérvári Törvényszék kedden az MTI-t. A közlemény szerint nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetettet emberölés bűntette miatt folyik eljárás a férfi ellen.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kedd reggel azt közölte, hogy a 26 éves gyanúsított részletes beismerő vallomást tett.

A nyomozás eddigi adatai szerint a férfi vasárnap hajnalban Kislángon bemászott egy Szabadság utcai ingatlan udvarára, és a füstölőből húst vett el. A házban élő 81 éves nyugdíjas férfi és 73 éves élettársa azonban észrevette őt, és próbálta megakadályozni, hogy elmeneküljön a lopott áruval. A fiatal férfi ezért késsel többször megszúrta az idős embereket, akik súlyos sérüléseikbe a helyszínen belehaltak.

Az elkövető a holttesteket az udvaron lévő vízóraaknába rejtette, és faágakkal letakarta, majd elmenekült a helyszínről.

Vasárnap reggel egy férfi értesítette a rendőrséget, hogy nem találta otthon ismerősét, de az udvarán vérnyomokat látott. A rendőrök ezután rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 26. 14:02, szombat | Belföld

A MÖSZ arra kéri Novák Katalint, ne írja alá a szociális törvényt

A Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) nyílt levélben kéri Novák Katalin köztársasági elnököt, hogy ne írja alá az Országgyűlés által elfogadott szociális törvényt, küldje vissza azt a parlamentnek.

2022. November 26. 14:01, szombat | Belföld

Wladár Sándor lett a Magyar Olimpiai Bizottság új alelnöke

Hetvenöt igen, öt nem szavazat és három tartózkodás mellett egyetlen jelöltként Wladár Sándor olimpiai bajnokot, a Magyar Úszó Szövetség elnökét választották meg a MOB új alelnökének a szervezet szombati közgyűlésén.

2022. November 25. 14:51, péntek | Belföld

Kölyökkutyákat talált a NAV egy román autóban

A pénzügyőrök a 61-es számú főút Fejér megyei szakaszán ellenőrizték azt a román kocsit, aminek átvizsgálásakor a csomagtérben hét, alig hathetes bichon jellegű kutyát találtak.

2022. November 25. 14:44, péntek | Belföld

Autókerekek felnijében próbált cigarettát becsempészni egy ukrán férfi Záhonynál

Egyedi és új módszerrel kialakított rejtekhelyen, autókerekek felnijében próbált cigarettát becsempészni Magyarországra egy ukrán férfi a záhonyi határátkelőhelyen