Városlista
2022. november 26, szombat - Virág

Hírek

2021. Március 10. 16:08, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Letartóztatták az élettársa megölésével gyanúsított tiszavárkonyi nőt

Letartóztatták az élettársa megölésével gyanúsított tiszavárkonyi nőt

Letartóztatta az élettársa megölésével gyanúsított tiszavárkonyi nőt a Szolnoki Járásbíróság, a döntés végleges - tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség kedden az MTI-t.

Az eddigi adatok szerint a 43 éves nő és élettársa március 6-án este erősen ittasan tértek haza otthonukba. Hamarosan összevesztek, majd a nő felkapott egy tizennyolc centiméter hosszú pengéjű konyhakést és többször megszúrta párját. Az egyik szúrás a férfi mellkasába, egy másik a hasába hatolt, de több szúrás érte a karját és a hátát is - közölte a főügyészség.

A nő magára hagyta az eszméletlen sértettet, átszaladt a közelben lakó édesanyjához, aki értesítette a mentőket. A férfi azonban a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 26. 14:02, szombat | Belföld

A MÖSZ arra kéri Novák Katalint, ne írja alá a szociális törvényt

A Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) nyílt levélben kéri Novák Katalin köztársasági elnököt, hogy ne írja alá az Országgyűlés által elfogadott szociális törvényt, küldje vissza azt a parlamentnek.

2022. November 26. 14:01, szombat | Belföld

Wladár Sándor lett a Magyar Olimpiai Bizottság új alelnöke

Hetvenöt igen, öt nem szavazat és három tartózkodás mellett egyetlen jelöltként Wladár Sándor olimpiai bajnokot, a Magyar Úszó Szövetség elnökét választották meg a MOB új alelnökének a szervezet szombati közgyűlésén.

2022. November 25. 14:51, péntek | Belföld

Kölyökkutyákat talált a NAV egy román autóban

A pénzügyőrök a 61-es számú főút Fejér megyei szakaszán ellenőrizték azt a román kocsit, aminek átvizsgálásakor a csomagtérben hét, alig hathetes bichon jellegű kutyát találtak.

2022. November 25. 14:44, péntek | Belföld

Autókerekek felnijében próbált cigarettát becsempészni egy ukrán férfi Záhonynál

Egyedi és új módszerrel kialakított rejtekhelyen, autókerekek felnijében próbált cigarettát becsempészni Magyarországra egy ukrán férfi a záhonyi határátkelőhelyen