Városlista
2024. április 21, vasárnap - Konrád

Hírek

2011. November 02. 07:37, szerda | Kék hírek
Forrás: MTI

Lezuhant egy lány a Rám-szakadéknál

Lezuhant egy lány a Rám-szakadéknál

Balesetet szenvedett egy 16-20 év körüli lány a Rám-szakadéknál kedden délután, a sérültet a mentősök tűzoltók segítségével gyalogosan hozzák le - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese.

Az első információk szerint a lány valószínűleg túrázott a Dobogókő és Dömös közötti közkedvelt kirándulóhelyen, amikor - eddig ismeretlen körülmények között - megcsúszott, majd lezuhant, s végtagsérülést szenvedett. Mivel a baleset helyszíne csak gyalogosan közelíthető meg, a mentősök az esztergomi tűzoltók segítségét kérték. Az eszméleténél lévő fiatalt kézben hozzák le a meredek partról, hogy mielőbb kórházba szállíthassák - mondta el Szabó János.

MTI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.