Városlista
2022. június 30, csütörtök - Pál

Hírek

2020. Szeptember 14. 10:56, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Lezuhant girokoptert keresnek Helembánál

Lezuhant girokoptert keresnek Helembánál

Számtalan olvasói megkeresés érkezett hétfőn délelőtt hozzánk, arról, hogy miért köröz egy helikopter a Duna felett a Helemba-sziget környékén.

Mint a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelem szóvivőjétől megtudtuk, lakossági bejelentés érkezett vasárnap este a segélykérőn, hogy lezuhant egy girokopter a Helemba-szigetnél.

Varga Mihály Sebestyén főhadnagy hozzátette, a katasztrófavédelem munkatársai és mentőcsoportok nagy erőkkel keresik a lezuhant légijárművet. Egyelőre még nem találták meg, ezért folytatódik a keresés.

Információink szerint a katonai helikopter már elment, mivel nem talált semmit, a katasztrófavédelem és a rendőrség azonban tovább keresi a szigeten.

FRISSÍTÉS:

Bejárták gyalogosan a terepet és átfésülték az egész szigetet az önkéntes mentőcsoport tagjai, valamint a hivatásos szervek munkatársai, de nem találtak lezuhant légijárművet. A keresés azonban ezzel még nem zárult le.

Fotó: Bukovina Zsolt

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Június 29. 16:27, szerda | Helyi

Munkatársakat keres a Grand Hotel Esztergom!

A Continental Group cégcsoporthoz tartozó, múlt nyáron nyitó Grand Hotel Esztergom bővülő csapatába kollégákat keresünk szállodai recepciós és animátor pozíciókba!

2022. Június 27. 14:24, hétfő | Helyi

JOGSEGÉLY PSZICHIÁTRIAI JOGSÉRTÉSEK ESETÉN