Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2011. Augusztus 26. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: STOP

Élő adásban mondott csődöt a műsorvezető beszélőkéje

Élő adásban mondott csődöt a műsorvezető beszélőkéje

Barabás Évi már közel húsz éve van a pályán. Elmondása szerint elképesztő, hogy az ember agya mennyire be tudja csapni saját magát, ami igencsak kínos helyzeteket is szülhet.

"Amikor azt gondolnám, hogy már tudom kezelni a helyzeteket, és megvan a kellő rutinom, akkor blokkolok le. Két jó ismerősömmel is keveredtem már kellemetlen szituációba. Az első még a Paksi Televízióban történt régebben, amikor egy nagyon kedves barátomat nem tudtam bemutatni, mert nem jutott eszembe a neve. Két hétig nem mertem kimenni az utcára, annyira égtem. Két hete pedig dr. Rusz Edit szexológussal történt meg ismét egy kínos eset, amikor élő adásban Lux Elviraként mutattam be, pedig nagyon régóta ismerjük egymást. Sikítva nevetett az egész stáb, köztük szerencsére Edit is. Ezek a helyzetek talán abból is eredhetnek, hogy rengeteg felé kell egyszerre figyelnem. Nagyon zavaró az is, amikor az interjú közben beszélnek a fülesembe" - mesélte az Új Ásznak a műsorvezető. 

Címkék: barabás évi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.