Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Március 30. 08:38, csütörtök | Helyi

Lomtalanítás áprilisban Párkányban

Lomtalanítás áprilisban Párkányban

A közlemény kissé (nagy)darabos, a lényeg azonban, hogy alábbi módon és időpontban viszik el a megunt bútort, ajtót, ablakot és egyebeket áprilisban.

A nagydarabos hulladék gyűjtése és szállítása - április 2017 - ez a közlemény címe, szerencsére rögtön az elején felvilágosít a cikk, hogy mire gondoltak "nagydarabos hulladék" alatt: többek között a régi, rosszrégi bútorok, szőnyegek, ajtók, ablakok, radiátorok elszállítására.

Méghozzá az alábbi módon:

A családi házak esetében:

A nagydarabos hulladékot legkésőbb a gyűjtés napján 6 óráig lehet kirakni a házak elé, s ez folyamatosan kerül elszállításra az alábbi beosztás szerint:

Április 11-én (kedd) a következő utcákból:
Fő, Comenius, Űrhajós, Szent István, Tűzoltó, Duna, Szent Imre tér, Sobieski, Széchényi, Bruntáli, Baróti, Öreg Posta köz, Husz János, Bem József, Vajanský, Jesenský utcák

Április 12-én (szerda) a következő utcákból:
Balassi, Kossuth, Béke, Petőfi, Vörösmarty, Rövid, Piac, Major köz, Bél Mátyás, Bérespart, Szvatopluk, Bocskai, Alsó, Rózsa és Zrínyi Miklós utcák

Április 13-án (csütörtök) a következő utcákból:
Nánai út, Kaszárnya u., Akácfa, Orgona, Juharfa, Ady, Nárcisz, Kilátó, Új, J. Kráľ, Sládkovič, Dubček, Vasúti sor

Társasházak esetében:

A nagydarabos hulladékot lakótelepeken kihelyezett nagy kapacitású konténerekbe lehet kihordani a következő beosztás szerint:

Április 4-6 között a következő területeken:
Rákóczi utca, Štefánik utca – a 4-es gyűjtőszigettel szemben, Bartók utca – a 24-es bejárat mellet, Jesenský utca, Petőfi utca, a Szövetkezeti sor – a Hársfa u. és a Szövetkezeti sori óvodák mögötti kerítésnél, Diófa utca. – a 37. és 39. bejáratok közt.

Április 10-12 között a következő területeken:
Comenius utca – a béke utcai garázsok mögött, Szent István utca – a lakásszövetkezet melletti kerítésnél, Nánai út és Kaszárnyautca – az eredeti gyűjtőhely mellett, Vasúti sor- a J. Kráľ és Dubček utcai kereszteződés közelében, Sport utca – Sportpálya téri garázsokkal szemben.

Felhívják továbbá a lakosság figyelmét, hogy csak nagydarabos hulladékot helyezzenek ki. Tilos biológiailag lebomló hulladék (ágak, fű, stb.), apró építési hulladék és veszélyes hulladék kihelyezése.
Akit érdekel, az eredeti közleményt itt találja meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.