Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Szeptember 13. 09:48, péntek | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Lopással ünnepelte meg születésnapját egy tokodi fiatal

Lopással ünnepelte meg születésnapját egy tokodi fiatal

Három napig ünnepelte születésnapját egy 19 éves tokodi fiatal, aki úgy zárta a jeles alkalmat, hogy 17 éves társával együtt csokit és poharakat lopott egy kocsmából. Szeszt akartak, de azt már nem találtak.

Édességet és poharakat tulajdonított el egy tokodi presszó tárolójából szeptember 10-én éjszaka P. Gábor és fiatalkorú társa. A dorogi nyomozók elfogták őket és a lopott csokoládét is megtalálták a házkutatáskor. A 19 éves férfi születésnapját ünnepelte a bűncselekmény elkövetésének napján. Miután véget ért a három napos buli, 17 éves barátjával elindult haza. Útközben még szomjasak voltak, de fizetni nem akartak az alkoholért, inkább a betörést választották. Szeszesitalt végül nem találtak, de a több doboznyi csokoládét és poharat eltulajdonították. Háromszor fordultak a presszó és a lakás között mire megelégelték a zsákmányt.

A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói a két tolvajt csütörtökön fogták el és hallgatták ki gyanúsítottként. A fiatalok elismerték a bűncselekmény elkövetését. Ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.