Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2018. Január 03. 10:58, szerda | Helyi
Forrás: ügyeszség

Lopott kocsival ment a kocsmába, majd piásan, hamis rendszámmal autózgatott

Lopott kocsival ment a kocsmába, majd piásan, hamis rendszámmal autózgatott

Hamis rendszámmal, jogosulatlanul és ittasan vezette a rábízott kocsit az az esztergomi férfi, aki ellen vádat emelt az ügyészség.

Az Esztergomi Járási Ügyészség jármű önkényes elvételének bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat a 37 éves esztergomi férfival szemben.

A férfi és a külföldről behozott járművek adásvételével foglalkozó kft. ügyvezetője ismerősök. A férfi többször segített az ismerősének akként, hogy a személykocsikat a cég telephelyén kitakarította és lepolírozta. A megállapodás alapján azonban a férfi a járműveket nem vezethette.

A megbeszéltek ellenére a férfi tavaly szeptember 30-án délelőtt a cég tulajdonát képező egyik személykocsit jogtalanul használta, mivel azzal az egyik esztergomi sörözőbe ment, ahol alkoholt ivott.

A férfi ezután az autóval a cég telephelyére közlekedett, ahol egy luxemburgi honosságú rendszámot felszerelt a kocsi hátuljára, majd a járművet ittasan vezette Esztergom-Kertvárosban, ahol végül a rendőrök megállították.

Az ügyészség a férfit jármű önkényes elvételének bűntettével, egyedi azonosító jel meghamisításának bűntettével, illetve ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolja.

Az elkövető büntetőjogi felelősségéről az Esztergomi Járásbíróság dönt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.