Városlista
2023. október 3, kedd - Helga

Hírek

2014. Július 07. 07:57, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK - fotó: illusztráció

Lopott motorral akartak motorozni tanulni – tokodi férfi kapta el a két fiút

Lopott motorral akartak motorozni tanulni – tokodi férfi kapta el a két fiút

Egy 16 éves tokodi és egy 15 éves táti fiú úgy gondolta, hogy megtanulna motorozni, aminek megvalósításához loptak is egy robogót. A két fiatalkorút végül egy tokodi férfi kapta el, de a srácok a rendőrök kötöttek ki.

Egy Tokod-üveggyári családi ház udvaráról tulajdonított el egy segédmotor-kerékpárt a gyanú szerint egy 16 és egy 15 éves fiú július 5-én este. A két fiatalkorúra Tokodon egy állampolgár figyelt fel, akinek gyanús lett a robogót toló két fiú. A gyanúsítottak mikor észrevették a férfit, el akartak szaladni, de ő utolérte őket és értesítette a rendőrséget. A helyszínre kiérkező dorogi járőrök kérdőre vonták a fiúkat, akik azt állították, hogy a kétkerekű az övék és csak meg akarták javítani. Az egyenruhások nem hittek nekik, ezért előállították őket a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol végül bevallották, hogy lopták a robogót. Elmondták, hogy már régóta szeretnének megtanulni motorozni, ezért mikor meglátták a ház udvarán álló járművet, úgy gondolták mennek vele néhány kört a környéken, azonban beindítani már nem tudták. A 16 éves tokodi és a 15 éves táti fiú ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 03. 12:48, kedd | Helyi

Breaking! Krausz Ferenc kapja a fizikai Nobel-díjat!

Krausz Ferenc, Pierre Agostini és Anne L\'Huillier kapja idén a fizikai Nobel-díjat.

2023. Szeptember 22. 21:15, péntek | Helyi

Esztergomban is kiállít az Artézi Csoport

2023. szeptember 9-én nyílt meg a Rondella Galériában a budapesti Artézi Csoport kiállítása, az Eurohíd Alapítvány szervezésében.

2023. Szeptember 20. 09:04, szerda | Helyi

Pölczman Péter fotográfus kiállítása látható a Kapcsolatok Házában

Pölczman Péter fotográfus Tűz és víz című kiállítása nyílt meg a Kapcsolatok Házában, amely 2023. október 29-ig tart nyitva az érdeklődő közönség előtt.

2023. Szeptember 06. 18:11, szerda | Helyi

Tűz volt a Richter dorogi gyártelepén

A dorogi gyártóüzem egyik tetőszerkezetén keletkezett a tűz.