Városlista
2022. június 30, csütörtök - Pál

Hírek

2019. Június 01. 15:21, szombat | Helyi
Forrás: police.hu

Lopott sírkőből készített egy másikat

Lopott sírkőből készített egy másikat

Egy sírkő fedőlapját és a rajta lévő vázát tulajdonította el a tokodi temetőből egy 52 éves férfi, aki azokat egy másik sírhely felújításához felhasználta.

A gyanúsított még 2018-ban megrendelést kapott arra vonatkozóan, hogy a csolnoki temetőben egy sír fedőlapját kicserélje. Az 52 éves férfi a munkával már több mint fél évet késett. Nem tudott megfelelő fedőlapot sem beszerezni, ezért a tokodi temetőből egy sírkő fedőlapját a rajta lévő vázával együtt ellopta és a csolnoki sírhelyre beépítette. A Dorogi Rendőrkapitányságra május 2-án érkezett bejelentés a lopásról. A nyomozók azonosították és gyanúsítottként kihallgatták az 52 éves férfit, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte. Az elkövető ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A rendőrség az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek - írja a police.hu.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Június 29. 16:27, szerda | Helyi

Munkatársakat keres a Grand Hotel Esztergom!

A Continental Group cégcsoporthoz tartozó, múlt nyáron nyitó Grand Hotel Esztergom bővülő csapatába kollégákat keresünk szállodai recepciós és animátor pozíciókba!

2022. Június 27. 14:24, hétfő | Helyi

JOGSEGÉLY PSZICHIÁTRIAI JOGSÉRTÉSEK ESETÉN