Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2012. Szeptember 17. 08:45, hétfő | Helyi
Forrás: lvp / fotó: illusztráció

Lőszert vitt a Máltai Szeretet Szolgálatnak

Lőszert vitt a Máltai Szeretet Szolgálatnak

Zavarában nem tudta mit tegyen a párkányi kukák egyikében talált lőszerekkel egy férfi szombaton kora este, így úgy gondolta, a töltények legjobb helye az esztergomi Máltai Szeretet Szolglatnál lesz.

Négy darab lőszert vitt egy48 éves férfi szombaton kora este a Máltai Szeretet Szolgálatba. A szervezet munkatársa a talált töltények miatt azonnal hívta a rendőröket, akik kiderítették, hogy a férfiPárkányban egy kukás konténerben találta lőszereket, amiket a zsebébenhazahozott Esztergomba, de nem tudta, hogy mit kezdjen velük, ezért végül a Máltai Szeretet Szolgálathoz ment és odaadta azokat az intézmény egyik munkatársának.

Léber Gabriella, a megyei kapitányság szóvivője elmondta, hogy mivel a szolgálat munkatársa tudta, ha elfogadná a töltényeket, akkor visszaélés lőszerrel bűncselekményt követne el, így ezért hívta a rendőrséget.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 18. 13:53, szerda | Helyi

Felborult egy autó a 11-es főúton

Május 18-án, szerdán 13 óra után lesodródott az útról, és a szántóföldön a tetejére borult egy személyautó a 11-es főút 71-es kilométere közelében, Tát és Esztergom között.

2022. Május 18. 13:12, szerda | Helyi

Migránsokat fogtak el Esztergomban

Május 18-án, szerdán reggel egy migránsokkal teli kisbuszt állítottak meg a rendőrök Esztergomban, a Nagy Duna sétánynál.

2022. Május 18. 11:44, szerda | Helyi

SOS!!!! Örökbefogadókat keresünk!

Ez a poszt több órányi mély levegő vétel, nyugodjunk meg, mert letiltanak gondolat után született.

2022. Május 18. 09:36, szerda | Helyi

Kórustalálkozó Táton!

A Táti Német Nemzetiségi Önkormányzat szeretettel meghívja Önt és kedves családját 2022. május 21. (szombat) 15 órára a Táti Kultúrházban megrendezésre kerülő KÓRUSTALÁLKOZÓRA.