Városlista
2023. november 30, csütörtök - András, Andor

Hírek

2019. Május 30. 19:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Lovon is szolgálnak a polgárőrök

Lovon is szolgálnak a polgárőrök

Első közös kilovaglását rendezte meg a Nagyigmándi Polgárőrség Lovas Tagozata május 25-én.

„Polgárőreink Nagyigmánd külterületén, az Ördög-hegyi szőlősben, valamint településünk központjában adtak szolgálatot Bedecs János egyesületi elnök és Horváth Petra lovas tagozati csoportvezető vezetésével” – kezdték beszámolójukat a lovas polgárőrök megyei honlapjukon.

Kifejtve, hogy a szolgálat jó hangulatban, eseménytelenül zajlott. Két taguk kivételével mindenki részt tudott venni a közös kilovagláson, öten lóháton, hárman pedig fogaton tettek szolgálatot.

„Öröm volt látni településünk lakosainak lelkesedését, kedveskedését csapatunk láttán. Egyesületünk lovas tagozata jelenleg 10 főt számlál, de folyamatosan várjuk új tagok jelentkezését. Lovas polgárőreink nemcsak a településünkről, de közeli településekről és szomszédos megyékből is számlál tagokat.

Vendégh László, Horváth Petra, Nagy Tamás helyi lakosként, Varga Ramóna Győrből, Danka Valéria és Kováts Kinga Mórról, Takács Zuzanna Oroszlányból, Varga Ferenc Rédéről, Szkok József Ácsteszérről, Abai Nagy László pedig Súrról lépett be tagozatunkba” – tették hozzá.

A közeljövőben Nagyigmánd eseményein is szeretnének részt venni, szolgálatot adni többi polgárőr társukkal közösen, valamint a környező települések eseményein is szeretnék képviseltetni magunkat.

„Külön köszönetet szeretne mondani tagozatunk Vendégh Lászlónak a helyszín és az ebéd biztosításáért” – zárta beszámolójukat.

Még több fotó ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.