Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Március 23. 18:38, kedd | Helyi
Forrás: Kancz Csaba facebook oldala, wikipédia

Magas kitüntetésben részesült Horváth Szeder Gábor hivatalvezető

Magas kitüntetésben részesült Horváth Szeder Gábor hivatalvezető

A Honvédelemért Kitüntető Cím III. fokozatával tüntette ki Horváth Szeder Gábort, az Esztergomi Járási Hivatal vezetőjét Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott.

A kormánymegbízott közösségi oldalán található bejegyzés szerint a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal idén rendhagyó módon díjazta kollégáit a március 15-i ünnep alkalmából.Az eseményre ma került sor egy szűk körű ünnepség keretében. A honvédelem támogatása érdekében végzett munkája kapcsán a Honvédelemért Kitüntető Cím III. fokozatában részesült Horváth Szeder Gábor, az Esztergomi Járási Hivatal vezetője, az Esztergomi Járás Helyi Bizottságának elnöke. Hajasné Dr. Hertelendi Valéria, a Tatabányai Járási Hivatal vezetője pedig Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter elismerő oklevelében részesült.

A díjról: A Honvédelemért Kitüntető Cím Babérkoszorúval ékesített és I., II. és III. fokozatban huzamosabb időn át végzett kiemelkedő szakmai érdemeinek, Honvédséget támogató tevékenységének elismerésére a) kormánytisztviselőknek, közalkalmazottaknak és munkavállalóknak, évente összesen legfeljebb 300 fő részére, b) a személyi állomány tagjának nem minősülő személyeknek, évente összesen legfeljebb 200 fő részére adományozható. (2) Ugyanazon személy részére a) a Honvédelemért Kitüntető Cím I., II. és III. azonos fokozata legfeljebb két alkalommal, b) a Honvédelemért Kitüntető Cím Babérkoszorúval ékesített fokozatban egy alkalommal adományozható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT