Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Február 02. 07:40, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Magyarországon is elindult a PayPal.Me személyek közötti pénzküldő szolgáltatás

Magyarországon is elindult a PayPal.Me személyek közötti pénzküldő szolgáltatás

Magyarországon is elérhető a PayPal személyek közötti elektronikus fizetési megoldása, a PayPal.Me,

a szolgáltatással egyszerűen és biztonságosan küldhetnek és fogadhatnak pénzösszegeket egy személyre szóló link segítségével, amelyet bármilyen webes felületen, de akár sms-ben is eljuttathatnak a címzettnek.
A PayPal MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a PayPal.Me szolgáltatás segítségével bárkitől egyszerűen igényelhetünk pénzt egy általunk létrehozott egyedi link elküldésével. A biztonságos link küldése minden webes felületen működik, így a fizetési igény emailben, chat ablakban, vagy például közösségi média posztban is eljuttatható a címzettnek. A fogadó félnek a fizetéshez nincs más dolga, mint a kapott linkre kattintani és belépni a PayPal fiókjába.

Az innovatív pénzügyi szolgáltatással a PayPal egyszerű megoldást kínál magántermészetű tranzakciók lebonyolítására, de - mivel a létrehozott link egy vállalat nevével is egyedivé tehető - megoldás lehet a mikro-, a kis-, vagy a középvállalkozások, és nonprofit szervezetek számára is - írták.

A PayPal.Me igénybe vételekor a fizetéshez nincs szükség a 16 számjegyű bankkártya szám, vagy más adatok megadására. Lehetőséget nyújtanak a PayPal egyenleg, bankszámla, betéti kártya, vagy hitelkártya terhére történő fizetésre. A felhasználók adatait a pénzügyi szolgáltató a PayPal.Me link küldése esetén sem osztja meg a másik féllel, és 100 százalékban garantálja a jogosulatlan tranzakciók visszatérítését. A szolgáltatás PayPal fiókkal rendelkező felhasználók számára vehető igénybe.

Magántermészetű tranzakciók esetében a PayPallel történő a pénzküldésnek nincsenek költségei, amennyiben a számlatulajodonos PayPal egyenleget, vagy bankszámlát használ az utaláshoz.

Az árucikkekért, vagy szolgáltatásokért kapott kifizetések fogadásának díja egységesen a tranzakciós összeg 3,4 százaléka plusz 90 forint. Amennyiben a havonta fogadott összeg magasabb mint 700 ezer forint, a számlatulajdonos kedvezményes kereskedői tranzakciós díjra jogosult.

A PayPal a New York-i Nasdaq értéktőzsdén jegyzett internetes pénzügyi szolgáltató. A PayPal éves árbevétele 2015-ben 9,25 milliárd dollárt ért el, 2016-ban már 10,84 milliárd dollárra emelkedett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.