Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2017. Július 02. 18:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - fotó: Tóth Krisztián

Majd 1,2 milliót gyűjtöttek az Esztergomban felvonuló jószívű motorosok - VIDEÓVAL

Majd 1,2 milliót gyűjtöttek az Esztergomban felvonuló jószívű motorosok - VIDEÓVAL

Pontosan 1 millió 187 ezer 600 forintot gyűjtöttek össze az idei jótékonysági motoros felvonuláson a Motoros Angyalok az esztergomi kórház javára. Az intézmény műtőfelszerelésre fordítja majd az összeget.

Kedves Motoros Angyalok, Barátaink!

Óriási örömmel és büszkeséggel a szívünkben szeretnénk világgá kürtölni, hogy MI, MOTOROS Angyalok, a III. A Motorosok is lehetnek Angyalok jótékonysági felvonulás és rendezvény során, 1.187.600 Ft-ot gyűjtöttünk össze az esztergomi Vaszary Kolos Kórház javára!

Hogy mi a nagysága, mitől olyan megindító ez az egész?
Volt egyszer egy érzés, ami jött belülről, hogy szeretnénk kifejezni a hálánkat és tiszteletünket. Ebből jött a segíteni akarás érzés. Amiből pedig a:
„de hát A Motorosok is lehetnek Angyalok” gondolat.

Mert igenis Mi is lehetünk angyalok.
És miből állt ez nekünk, motorosoknak?

Fel kellett ülni a motorra, eljönni hozzánk az üzletbe, regisztrálni kellett, venni egy matricát.. Együtt kellett lenni egy motoros bolt előtt, sok-sok motorossal, együtt kávézni, beszélgetni, csodálni a szebbnél szebb két kerekűeket, ezer éve nem látott régi ismerősökkel találkozni, új embereket, motorosokat megismerni... izgatottan várni az indulást... Majd motorra pattanni, és együtt gurulni, több száz motorossal egy igazi NAGY CSALÁD tagjaként… érezni az összetartozás felemelő érzését…
Együtt ebédelni egy jó társasággal, ahol mindenki ízig-vérig MOTOROS!
Koncerteket hallgatni, motoros kis angyalkák előadását végignézni, vetélkedni és esetleg véradással életet menteni. Csinos hölgyek hastánc előadását nézni, végigülni egy tombolahúzást és értékes nyereményeket nyerni, sörsátor alatt beszélgetni és tapasztalatot cserélni a motoros barátokkal.

És mindezzel, óriási dolgot letenni az asztalra, büszkén, felemelt fejjel. Mert nagy dolgot vittünk végig megint.

Az a tiszteletkör, amit megtesz minden motoros a kórház udvarán, az önmagában, egyedül egy fél perces gurulás. Így viszont, egy hatalmas erő összpontosulása ebben a menetben!

Ezúton szeretnénk még egyszer köszönetet mondani minden résztvevőnek, minden motorosnak, aki eljött és, aki nem tudott részt venni, de regisztrált! Köszönetet mondunk a rengeteg segítő barátnak!

Amennyiben kezdeményezésünket méltónak tartjátok arra, hogy újabb motoros ismerősöket hozzatok el jövőre és segítetek abban, hogy azt az érzést, amit átéltetek a rendezvény kapcsán, megosztjátok velük, hogy évről évre egyre többen legyünk, egyre nagyobb legyen ez a család, hálásan megköszönjük!
Köszönjük szépen a megosztásokat is!

És ahogy minden évben elmondjuk, úgy most is:
Fejet hajtunk Előttetek!

Tisztelettel és motoros barátsággal,
Off Road Motors Lehotay Kft. csapata

LÉGI VIDEÓ - Tóth Krisztián

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.