Városlista
2022. augusztus 7, vasárnap - Ibolya

Hírek

2019. Október 08. 10:22, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Mankóját emelgetve fenyegetőzött agyonveréssel egy pilismaróti férfi

Mankóját emelgetve fenyegetőzött agyonveréssel egy pilismaróti férfi

Zaklatás vétsége miatt nyújtott be vádiratot az Esztergomi Járási Ügyészség egy pilismaróti férfival szemben, aki egy mankóval, agyonveréssel fenyegetett egy ismerősét.

A vádlott február 26-án 17 óra 30 perc körül megjelent sértett pilismaróti lakóhelyén és egy általa hallott híresztelést sérelmezve szidalmazni kezdte, majd azzal fenyegette meg, hogy „bemegy a házába és agyonüti”, „ha meglátja az utcán, agyonveri”. A vádlott a fenyegetés közben – hogy a szavainak nagyobb nyomatékot adjon – a jobb kezében tartott mankót is felemelte – közölte az ügyészség.

A sértett megijedt és feljelentette a vádlottat.

A fenyegetőző már volt kétszer is büntetve, legutóbb 2017-ben a bíróság embercsempészés miatt 1 év börtönbüntetésre ítélte, amelyre figyelemmel visszaesőnek minősül.

Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottat a bíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetésre ítélje.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.