Városlista
2021. november 28, vasárnap - Stefánia

Hírek

2020. Április 27. 08:39, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Már a Pala is készül a szezonra, de egyelőre csak egy teknős a vendég – FOTÓK

Már a Pala is készül a szezonra, de egyelőre csak egy teknős a vendég – FOTÓK

A Palán is készülnek a szezonra, egy teknős például már nagyon kerülgette a csúszdát... - olvasható a Szent István Strandfürdő közösségi oldalán.

Egyelőre azonban még május 3-ig a jelenlegi formában él a szigorú kijárási korlátozás, így egyebek közt a strandok is zárva maradnak.

Május 3-án viszont várhatóan eléri az ország „a teljes önvédelmi képességet”, és onnantól megengedheti magának, hogy lépésről lépésre megpróbáljon visszatérni a megszokott, normális élet kerékvágásába – mondta korábban Orbán Viktor miniszterelnökkorábban.

Ez sem lesz azonban egy rövid folyamat. Mint elmondta:a kijárási korlátozások helyett új szabályokat fog megalkotni a kormány, és fokozatosan újraindítható lesz az élet.

Kapcsolódó cikkek:

Meghalt 8 koronavírus-beteg és 2583-ra emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon

Soha ennyien nem szegték meg a kijárási korlátozást mint most hétvégén

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 27. 07:05, szombat | Helyi

A Lengyel Függetlenség Napja alkalmából Gnieznoba látogatott városunk küldöttsége

A november 11-i függetlenségi ünnepre Gniezno városa és Tomasz Budasz polgármester meghívására négyfős esztergomi delegáció utazott lengyel testvérvárosunkba.

2021. November 26. 15:34, péntek | Helyi

Felújították az esztergomi Szent Vince Szociális Otthont

Csaknem 300 millió forintos Ft európai uniós, vissza nem térítendő támogatásból újulhatott meg a Szent Vincéről elnevezett, a Szatmári Irgalmas Nővérek által működő szociális otthon, ahol 73 idős embert gondoznak.

2021. November 26. 07:31, péntek | Helyi

Betegség miatt ismét elmarad Hobo előadói estje

A Féja Géza Közösségi Ház sajnálattal tájékoztat minden érdeklődőt, hogy a november 11-re, majd december 8-ra meghirdetett Hobo előadói est betegség miatt február 24-én kerül megrendezésre.

2021. November 25. 17:39, csütörtök | Helyi

Új esztergomi modellel debütál a Suzuki

A cégcsoport 2022-ben tovább növeli magyar gyártású hibrid kínálatát. Online bemutató keretein belül debütált világszerte az új S-CROSS november 25-én.