Városlista
2023. december 8, péntek - Mária

Hírek

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

MÁR AZNAP LEBUKOTT

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

A sértett egy csoportos kiránduláson vett részt. Nála volt a pénztárcája, benne okmányokkal és 80 ezer forinttal. Útközben elveszítette a tárcáját, de ezt akkor nem vette észre. Egy 43 éves piliscsévi férfi is éppen arra járt, aki szintén szerette a természetet. A sértett otthon szembesült azzal, hogy eltűnt a tárcája. Nem sokkal később egy üzenetet kapott, hogy a bankkártyájával egy leányvári üzletben vásároltak. A sértett odament, és ott találkozott azzal a 43 éves férfival, akivel pár órával azelőtt, a kirándulás során. A tettes ekkor bevallotta, hogy ő találta meg a tárcát, és hitegette a sértettet, hogy a kárt megtéríti. Az okmányait visszaadta, de a pénzt már elköltötte.
A sértett november 16-án tett feljelentést a Dorogi Rendőrkapitányságon. A nyomozók másnap kihallgatták a piliscsévi lakost, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését. Lopás, valamint csalás miatt indult ellene eljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 08. 07:45, péntek | Helyi

Lázár János: az elmúlt 30 év legnagyobb tarifareformja készül

Az elmúlt 30 év legnagyobb tarifareformját készíti az Építési és Közlekedési Minisztérium a MÁV-Volán Csoporttal - jelentette be a közösségi oldalán csütörtökön Lázár János.

2023. December 06. 12:08, szerda | Helyi

»Őt dicsérte koldus, árva, emlékezzünk jóságára!«

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.