Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. November 04. 09:38, péntek | Helyi
Forrás: InfoEsztergom.hu

Már használható az új Bástya-parkoló

Már használható az új Bástya-parkoló

Legalábbis az első, elkészült harmada hétfőtől. Úgy tűnik, lehet gyorsan és jól dolgozni, így néz ki jobb helyeken egy kulturált parkoló. Behajtani átmenetileg csak az Aradi tér felől lehet majd.

Egyelőre a beharangozott ütemtervnek megfelelően zajlik a korábban murvabányára emlékeztető belvárosi parkoló rendbetétele. Hétfőtől az autósok már az új, térkövezett részt használhatják, a felújítás első harmada készült el nagyjából. Az új parkolóra behajtani csak az Aradi tér felől lehet majd egyelőre, mivel a felújítás a Zöldház és a Bajcsy-Zsilinszky utca felőli részek rendbetételével folytatódik.

A munkálatok végéig – várhatóan november 27-ig – a főút felől nem lehet tehát behajtani a már elkészült felületre sem, a teljes felújítást követően azonban visszaáll a rend, a korábbi bejelentés szerint az adventi időszakra a parkoló egésze elkészül és át is adják az autósoknak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.