Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. Február 11. 08:23, szerda | Helyi
Forrás: MTI/hirado.hu

Márciustól jön az új Vitara

Márciustól jön az új Vitara

Március ötödikén kezdődik az esztergomi Suzuki új modellje, a Vitara sorozatgyártása.

Idéntől minden második évben új modell kerül ki a Magyar Suzuki esztergomi gyárából. A cég jelenleg 60 országba szállít, a cél száz nemzeti képviselet létrehozása.

Március ötödikén kezdik meg az esztergomi Suzuki új modellje, a Vitara sorozatgyártását; a lépést hosszú technológiai, gyártási előkészületek előzték meg - mondta a Napi Gazdaságnak a vállalat kommunikációs vezetője. Ruska Viktória a gyártási darabszámról és a beruházás részleteiről későbbre ígért tájékoztatást.

2015-től kezdődően minden második évben új modell kerül ki a Magyar Suzuki esztergomi gyárából, amely stratégiát váltott. Korábban Esztergom feladata az volt, hogy olcsó, családi kisautót értékesítsen Magyarországon és Európában.

Az új koncepció szerint a magyar gyár ma már a flottamegrendelők igényeit is kielégíti és világszerte forgalmazza járműveit. Jelenleg 60 országba szállít a Magyar Suzuki, a cél száz nemzeti képviselet létrehozása - olvasható a lapban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.