Városlista
2022. augusztus 8, hétfő - László

Hírek

2020. November 05. 09:04, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Maszkokat varrtak és adományoztak a Montágh-os lányok

Maszkokat varrtak és adományoztak a Montágh-os lányok

A képen az elkészült maszkok láthatók.

Maszkokat varrtak a Montágh iskola diák önkéntes közösségi szolgálatban résztvevő szakiskolás lányai, akik az elkészült védőeszközöket a Ferences Rendtartomány Esztergomi Idősek Otthona lakóinak ajánlották fel.

A maszkokat már át is adták az otthonnak.

Köszönik Dolgos Szilvi egyéni vállalkozónak az anyagfelajánlást, és köszönik Lippkai Loretta és Czifráné Brigán Katalin szakoktatóknak a maszkvarrásban nyújtott kiemelt segítségért.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Helyi

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.