Városlista
2024. május 23, csütörtök - Dezső

Hírek

2021. Október 21. 14:42, csütörtök | Helyi
Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség

Mától szünetel a személyes ügyfélfogadás megyénk ügyészségein

Mától szünetel a személyes ügyfélfogadás megyénk ügyészségein

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében 2021. október 21-től határozatlan ideig szünetel az ügyfélfogadás a Komárom-Esztergom megyei ügyészségeken.

Az ügyészségre beadványokat e-mailben, levélben, vagy az ügyészségek bejáratánál elhelyezett gyűjtőládába bedobva lehet eljuttatni.

Az ügyfélkapuval illetve elektronikus kapcsolattartással rendelkezők az elektronikus kapcsolattartási rendszeren keresztül is benyújthatják kérelmeiket. Ezek intézése a szokásos hivatali rendben történik. Az ügyészség az ügyfélszolgálati tevékenység ellátását elektronikus levelezés útján biztosítja.

A rendelkezés a kibocsátott idézések alapján történő megjelenési kötelezettséget nem érinti. Az idézésekre a megadott helyen és időpontban meg kell jelenni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.