Városlista
2022. május 20, péntek - Bernát, Felícia

Hírek

2021. Október 21. 14:42, csütörtök | Helyi
Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség

Mától szünetel a személyes ügyfélfogadás megyénk ügyészségein

Mától szünetel a személyes ügyfélfogadás megyénk ügyészségein

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében 2021. október 21-től határozatlan ideig szünetel az ügyfélfogadás a Komárom-Esztergom megyei ügyészségeken.

Az ügyészségre beadványokat e-mailben, levélben, vagy az ügyészségek bejáratánál elhelyezett gyűjtőládába bedobva lehet eljuttatni.

Az ügyfélkapuval illetve elektronikus kapcsolattartással rendelkezők az elektronikus kapcsolattartási rendszeren keresztül is benyújthatják kérelmeiket. Ezek intézése a szokásos hivatali rendben történik. Az ügyészség az ügyfélszolgálati tevékenység ellátását elektronikus levelezés útján biztosítja.

A rendelkezés a kibocsátott idézések alapján történő megjelenési kötelezettséget nem érinti. Az idézésekre a megadott helyen és időpontban meg kell jelenni.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 20. 09:07, péntek | Helyi

Tokodi Nyitott Pincék 2022

2021-ben új korszak kezdődött a tokodi pincevölgyben, a megújult Borkultúra Egyesület, valamint az Együtt Tokodért Egyesület közös kooperációjában rendeztük meg újra, többségében helyi borászokkal a Tokodi Nyitott Pincék rendezvényt

2022. Május 19. 19:10, csütörtök | Helyi

FANFESZT ESZTERGOMBAN!

Na most figyelj, Esztergom! 🤩 Érkezik hozzátok a FanFESZT!, az év legkirályabb eseménye! 😉

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Holnap lesz a hét legmelegebb napja

Pénteken újra 30 fok felett alakul a hőmérséklet az ország legnagyobb részén.