Városlista
2022. november 26, szombat - Virág

Hírek

2021. Május 16. 20:24, vasárnap | Kék hírek
Forrás: Új Szó

Még egy embert megölhetett az Aradi téren pénteken elfogott gyilkos

Még egy embert megölhetett az Aradi téren pénteken elfogott gyilkos

Mint korábban megírtuk egy 68 éves szlovák nő holttestét fedezték fel péntek este. A tettes felderítése egy órán belül meg is történt. Időközben kiderült, hogy a férfi Párkányban korábbi szállásadóját is meggyilkolhatta.

Az Új Szó szlovákiai lap értesülései szerint az Esztergomban, az Aradi téren péntek este elfogott 24 éves H. Lórántnak köze lehet a Párkányban muzsikus romaként ismert Rudi bácsi erőszakos halálához.

Rudi bácsi házába fogadta későbbi gyilkosát, aki akkor hajléktalanként élt. A bácsi hiába adott fedelet a feje fölé, H. Lóránt, akit igen agresszív embernek ismertek a környéken, egyelőre tisztázatlan okok miatt megverte, megszurkálta és a ház udvarán lévő kútba dobta az idős férfit, aki a cselekmények következtében életét vesztette.

A pénteken megtalált nő feltehetően Rudi bácsi gondozója lehetett, de ezt a hírt a hivatalos szervek egyelőre nem erősítették meg. A Nyitrai Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője Viktória Borloková az Új Szónak elmondta, hogy hogy a kútban talált párkányi áldozat ügyében szándékos emberölés és vagyoni károkozás miatt indult eljárás. H. Lórántot pedig a magyar hatóságok napokon belül kiadják a szlovák rendőrségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 11. 18:05, péntek | Kék hírek

A kocsma tulajdonosára támadt, amiért be akart zárni

2022. November 10. 08:20, csütörtök | Kék hírek

Akkumulátort, katalizátort és közel 1000 liter gázolajat lopott, a rendőrök elfogták

Az eljárás adatai alapján a rendőrök 2022. november 6-án éjszaka a 710-es számú főúton, Papkeszi külterületén állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét.

2022. Október 29. 09:58, szombat | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől a suzukis, nem lett jó vége!

Bódult állapotban vezetett és még jogosítványa sem volt, a rendőrök elfogták, miután alaposan összetörte az autóját és magát.

2022. Október 22. 13:44, szombat | Kék hírek

Elfogtak egy drogterjesztő taxist Budapesten

A rendőrök kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak egy 43 éves férfit, aki taxijából árulta a tiltott szereket - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombaton a police.hu oldalon.